Van Oost naar West

Vandaag is het tijd om afscheid te nemen van New York, we vliegen naar Las Vegas. Er is mij al een paar keer gevraagd wat de verschillen zijn tussen New York en Las Vegas maar dat vind ik erg moeilijk om het uit te leggen dus ik ben benieuwd wat ze er van vinden.

Om 06:00 stapte we in een taxi naar het vliegveld. We kunnen niet met ons allen in 1 taxi, dus moeten we ons verdelen over 2 taxi’s en dan maar weer hopen dat je op de zelfde plek uitkomt….NIET dus.

Onze taxichauffeur vertelde ons dat we naar terminal 2 moesten en Ingrid en Daan waren zo slim geweest op het papier te kijken daar stond 4 op. Gelukkig is daar de mobiele telefoon en hadden we elkaar gauw weer gevonden.

Iedereen ingecheckt koffers afgegeven, dit keer geen te zware koffers J. En hup door security, hier zijn ze toch iets minder vriendelijk dan in Nederland maar we waren allemaal met vlag en wimpel geslaagd.

Beschrijving: C:\Users\Bas\Pictures\Blog dag 05\20150714_081917.jpg

Ja en dan hebben we natuurlijk weer honger met z’n allen gaan we op zoek naar wat te eten. Bas en ik kiezen voor een warm broodje met ei met bacon en cheese. De rest neemt een overpriced sandwich en volgens mij was hij niet echt lekker.

We konden mooi op tijd boarden, en de piloot gaf aan dat we 20 min. Eerder zouden landen. Het weer sloeg om in NY we zijn dus mooi op tijd weg. Ik voelde nog dat we aan het taxiën waren maar van het opstijgen heb ik niks meer mee gekregen….

Eenmaal vlak bij Vegas vlieg je over mooi gebied, ik denk dat het een stuk van de Grand Canyon is. Ook een stuk van lake mead is goed te zien. Vlak voor het landen hadden we wat lucht zakken en zat een aantal motherfuckers te gillen in het vliegtuig……dat sloeg echt nergens op, leuk voor de mensen die zich niet prettig voelen in een vliegtuig. De landing viel al met al mee, had hem ruiger verwacht….

Beschrijving: C:\Users\Bas\Pictures\Blog dag 05\20150714_103705.jpg

Beschrijving: C:\Users\Bas\Downloads\IMG-20150714-WA0022.jpg

Binnen no-time waren we uit het vliegtuig. De koffers kwamen al van de band afrollen en zaten we in het busje naar Alamo, dat ging allemaal behoorlijk soepel. Ook bij Alamo ging alles redelijk snel. Gelukkig hadden we hier WIFI dus de mobiele brigade werd weer op gestart!

Beschrijving: C:\Users\Bas\Pictures\Blog dag 05\20150714_140901.jpg

Tja met zijn alle in een busje is geen probleem maar de bagage moet ook mee….Nou hebben we wel eens meer voor dit soort problemen gestaan en uiteindelijk is het altijd gelukt……Ook nu ging het passen. Stuk van de achterste bank hebben we ingeklapt en Amber bij Mandy op schoot. De rest ook allemaal een kleine koffer of rugzak op schoot…en nu maar hopen dat ze ons door laten rijden zo.

Beschrijving: C:\Users\Bas\Downloads\IMG-20150715-WA0007.jpg

Gelukkig mochten we door en met 10 minuten waren we in ons hotel. Bas laadde ons bij de ingang uit met alle bagage en ging daarna de auto weg halen. Iedereen was helemaal onder de indruk van het hotel en het hele Vegas. De tempratuur was wel even wennen, al vonden vooral Bas en ik het goed te doen. In 2013 hadden wij 47 graden….dat is echt heet!

Terwijl we stonden te wachten wilde ik een paar foto’s maken, dus ik kijk in mijn tas…hhhhmmmm geen telefoon. Op mijn telefoon maak ik heel veel foto’s omdat hier gewoon echt een goeie camera op zit.Op eens kreeg ik een schrik momentje….ik weet dat ik hem even in mijn kontzak had gedaan, omdat ik iets moest pakken…..hij zal er toch niet uitgevallen zijn???? Alle foto’s staan erop en we hebben nog lang niet alles gebackuped. Ik kon wel janken. Daan heeft gauw Bas gebeld om te vragen of hij in de auto wil kijken. Het duurde en duurde voor mij gevoel uren, maar dat was niet zo….en we hoorde niks van Bas. Waarschijnlijk lag hij niet in de auto anders had hij het wel laten weten. De stemming was meteen ontdaan….

Daar kwam Bas aanlopen…..met mijn mobiel!! Pfff wat een opluchting…. De stemming zat er gelijk weer goed in en er werden volop foto’s gemaakt. Bas, Hans en Daan zijn gaan inchecken en ik ben met Ingrid en de kiddies naar starbucks gelopen voor wat drinken en een hapje. Toen we terug kwamen waren ze klaar en zijn we naar onze kamers gegaam….en wat waren deze gaaf! Vanuit het raam kijken we op New York New York en het Excabilur, echt gaaf!

Beschrijving: C:\Users\Bas\Pictures\Blog dag 05\20150714_150800.jpg

Beschrijving: C:\Users\Bas\Pictures\Blog dag 05\20150714_150902.jpg

 

Even opfrissen en de koffer uitpakken en dan met zijn alle naar walmart. Ook hier keek iedereen zijn ogen uit, zo leuk…wij kijken er niet meer van op maar ook dat waren onze eerste reacties jaren geleden! Iedereen haalde zijn spulletjes en natuurlijk moest er even bloeddruk worden gemeten!

Beschrijving: C:\Users\Bas\Pictures\Blog dag 05\20150714_183917.jpg

Beschrijving: C:\Users\Bas\Pictures\Blog dag 05\IMG_0230.JPG

Beschrijving: C:\Users\Bas\Pictures\Blog dag 05\IMG_0235.JPG

Beschrijving: C:\Users\Bas\Pictures\Blog dag 05\IMG_0236.JPG

Met volle tasjes zijn we naar het hotel gegaan, weer even opfrissen en dan naar Paris hotel hier hebben we buffet genomen. We waren echt allemaal munt! We hebben nu weer een tijdsverschil 2 uur en dat hakt er wel in. Na het eten zijn we terug gaan en volgens mij sliep iedereen al voor hij de kamer op was. Morgen lekker uitslapen.