01

Op vrijdag 10 Juli zullen we weer naar Amerika vliegen. Maar dit keer gaat het anders dan anders. Mijn schoonzusje en onze nichtjes gaan ook mee. Ook vrienden gaan mee met hun dochter.

Hoe het begon:  Ons oudste nichtje Lisa (18) moet dit jaar examen doen en dat gaat ze hoogstwaarschijnlijk halen. Ze mocht een reis uitzoeken, iets waar ze graag naar toe wilde; New York dus! Mijn zwager heeft vliegangst en wil niet vliegen, dus vroeg mijn schoonzusje of wij met hen mee wilde, voor ons natuurlijk heel leuk en voor Bas ook dat hij zijn zus Amerika kan laten zien. Mijn jongste nichtje Amber (15) gaat ook mee. Ook de dochter van vrienden, Mandy (17) slaagt dit jaar waarschijnlijk voor haar examen, en zij gaat ook met ons mee, samen met haar ouders. Een gezellige boel dus!

De reis: een volle week New York vonden wij wat veel, Als je dan toch de grote plas oversteekt moet je eigenlijk ook wat meer bekijken van dit mooie land. Vandaar dat het idee van Las Vegas erbij kwam. Dus aansluitend zitten we nog zes volle dagen in Las Vegas. Vanuit daar gaan we een dagtripje maken naar Zion NP, natuurlijk wordt er geshopt en we zullen een dag op pad gaan met een helikopter, we vliegen dan naar de bodem van de Grand Canyon.

Op maandag 20 Juli vliegt het gezelschap weer naar huis, Bas en ik zullen dan nog 11 dagen verder reizen. We willen graag naar Monterey, rond die tijd moeten er veel walvissen te zien zijn, Lassen Vulcano NP, Crater Lake NP, Portland, Mount Rainier NP, Forks en vanuit Seattle zullen wij op vrijdag 31 Juli weer naar huis vliegen.

02