Woensdag 26 maart 2014


Laatste dag……


Om 7:45 stapte we in de auto met laptop richting de bieb…..maar brrrrr. Wat is het koud. 6 Graden, kom op zeg….je ballen vriezen eraf. Bij de bieb aangekomen hadden ze natuurlijk nieuwe openingstijden….lekker dan, 10:00 uur. We zijn terug gereden om te kijken of Management al open was….helaas, die sliepen uit vandaag. We was er een klein supermarktje wat er zit wel open, we vroegen aan haar waar we konden printen. We mochten het daar wel even doen, op haar computer, heel aardig.
Ik alles invoeren en dat was een hels karwei….eindelijk klaar, komt er te staan, dat het niet voor non us citizens is…..lekker dan. We zijn terug gegaan naar de villa en hebben eerst maar even lekker gegeten. Bas heeft nog geprobeerd naar Seaworld te bellen, maar na ruim 5 minuten zou hij eindelijk aan de beurt zijn en opeens was het 16 minuten. Toen waren we er klaar mee….Geen shamu, geen seaworld!!
We zijn in de auto gestapt en naar Tarpon Springs gereden. We kwamen daar om 11:30 aan het was nog steeds berenkoud….. 14 graden en er stond een behoorlijke wind. Het was wel erg leuk. Allemaal souvenirswinkels. Ze zijn eigenlijk allemaal het zelfde. Wel had Hies nog een leuk pandora bedeltje gevonden, ook een schildpadje.
1
1
1
1
1
1
1
Daarna zijn we lekker grieks gaan eten en het smaakte aardig goed. Vervolgens zijn we op weg naar huis gegaan. In Orlando nog even gauw langs de walmart. We waren ook al onderweg naar Walie World gegaan maar dat was niet zo veel. Deze was gelukkig een stuk leuker.
Thuis weer verder met pakken en ik denk dat we alles mee gaan krijgen. Morgen gaan we weer naar huis…..