Dinsdag 25 maart 2014


Blue Spring


Eigenlijk zou het weer vandaag ook niet zo best worden, maar vanaf 13:00 was er beterschap beloofd. s’ Ochtends was het grijs maar wel droog. We hebben besloten toch maar wat te gaan doen. We zijn naar Blue spring state park gegaan. Hier kan je met een bootje de rivier op.
1
1
1
1
1

 

Blue Spring is een refuge in de winter voor manetee’s. Twee jaar geleden waren ze half Maart allemaal al weg. Maar nu lagen er nog een aantal. Niet veel hoor en je moest ze zoeken, maar we hebben er wel wat gezien.
1
1
We hadden de boot van 13:30 dus we hadden nog tijd voor een lekker hapje. Bas en ik hebben eerst wat gehaald daarna Hies en Willem. Bleek de man achter het standje toch een Nederlander te zijn en ook Kromhout van achteren heten…. Ha ha ha….Je komt ze ook overal tegen het is net de OAD, o nee die is failliet.
1
1
1
1
Het was een relaxt tochtje op de boot. Er zat een familie aan boord die was blijkbaar erg gek van alligators want die begon bij elke allie te gillen, en ik kan je vertellen er liggen er nog al wat……
1
1
1
1
1
1
1
11
Na het boottochtje zijn we naar huis gegaan. Eerst nog een stop bij de 5 guys voor een overheerlijke burger. Bas en ik zijn nog even naar de outlett gegaan. We hadden $50,- credit opgebouwd en die wilde we natuurlijk wel even uitgeven. Ik kan je vertellen dat is gelukt!! Dat werkt super een kaart aanvragen en punten opbouwen. We hebben inmiddels over 2 jaar al 150$ gespaard. Je ontvangt coupons via EMAIL. Er staat in dat ze na een bepaalde tijd verlopen. Even klantenservice bellen en dan worden ze weer geactiveerd. Ze blijven dus onbeperkt houdbaar.
1
1

Thuis zijn we begonnen met de koffers pakken. Het moet allemaal gaan lukken. We hadden natuurlijk maar heel weinig mee genomen. Inmiddels hadden we het plan getrokken om toch de laatste dag naar seaworld te gaan. Morgen zou het mooi zonnig worden, alleen wel fris, maar 18 graden. Heb even gauw online gekeken wat de openingstijden waren, en wat zag ik…..Ze hadden geen voorstellingen van Shamu… Hmmmm Tja en nu. Entree is $82,- dan wil toch wel graag een orca zien springen. Online kon je kaartjes printen voor $50,-. Dat leek ons wel wat alleen hebben we geen printer. We zijn gauw nog naar de publix gereden maar die ging AL om 22:00 dicht….belachelijk. Dan maar de Walmart, maar hier konden we niet printen. Ze vertelde ons dat we in de bibliotheek wel konden printen. Die ging morgen om 8:00 open, dan dat maar proberen.
1111
Inmiddels vielen mijn luikjes wel dicht en we zijn lekker gaan slapen.