Zaterdag 22 maart 2014


Fun in the sun…..


Zo eerst maar eens lekker uitslapen vandaag. Vandaag hadden we een pool dag. Het beloofde mooi weer te worden. Lekker even bij bruinen, al kunnen we Bas beter binnen opsluiten die is al zwart…bah!!
Na ons overheerlijk hiesie ontbijtje buiten, hebben wij ons in onze zwemkleding gehesen. We zijn wat gaan computeren….loop een beetje achter met het blog, en natuurlijk hebben we lekker gezwommen en in het bubbelbad gezeten. Bas heeft een rondje achter het huis gelopen. Hier zitten twee vijvers en wat bos. Zo nu en dan komt er een leuk vogeltje voorbij. Ook ligt onze huis allie hier weer lekker te dobberen.


1


1


1


1


1


1


1


1


1


1


1

Na alle zon zijn we gaan douchen en op weg gegaan. Eerst langs Michaels. De nieuwe cricut is uit en die wil ik wel heel graag hebben. In Amerika is deze een stuk goedkoper. Naar wat twijfel of we hem wel mee naar huis konden krijgen hebben we het dan toch gedaan. Ook wilde we graag bij de outback gaan eten. Nou zat er een bij de outletmall en daar wilde we nog even naar toe…..kwam dat mooi uit. Het was erg druk op de weg dus we hebben de outback een paar mijl verder gepakt. We moesten nog even wachten voor we aan de beurt waren. Maar uiteindelijk waren we dan toch aan de beurt.


1

We zaten, dachten we, op een rustig plekje. Er zat een gezinnetje bij ons met een krijsend kind. Nou moet ik zeggen dat het wel reuze irritant was. Zo dachten de buren er ook over en er ontstond een behoorlijke ruzie…. Het was een heel spektakel. Uiteindelijk vertrokken de mensen die naast de jankende baby zaten. Hierna konden we rustig eten, de baby was, van alle commotie ook inmiddels stil.


1


1


1


1


111


Na deze overheerlijke maaltijd zijn we naar huis gereden. Gezien het feit dat ik geen alcohol mag was ik dus de bob. Dit werkte nog al op de lach spieren bij Hies en Bas, maar niks wat een keer goed op rem stappen niet kan oplossen.
Thuis wilde we nog even de machine proberen maar dat liep niet zo soepel. Ik had het wel gehad voor vandaag en ben naar bed gegaan. De rest is nog even buiten gaan zitten. Ik zeg weltrusten, morgen naar Bush gardens.