Woensdag 19 maart 2014


Merritt Island…..


We zaten op tijd aan het ontbijt want we gaan zo naar Merritt Island. In 2012 zijn we hier ook geweest en toen hebben we heel veel gezien. Voordat we weg rijden zijn we even langs de publix gegaan om lunch mee te nemen voor vanmiddag.
Het is ruim een uurtje rijden. Onderweg kwamen we door het plaatsje christmas, hier hebben we wel eens iets over gelezen. Op de terugweg wilde we wel even bij het kerstwinkeltje stoppen.
Het was schitterend weer. Eerst zijn we even naar het visitor centrum geweest. Hier zag Bas de painted bunting, zowel het mannetje als het vrouwtje. We hebben hier een stukje gelopen en zijn richting de onverharde weg gegaan. Dit is een scenic loop waar je veel vogels ziet…..alleen vandaag even niet!! In 2012 hebben we echt heel veel gezien, nu bijna niks!

 


1


1


1


1


1


1


1


1


1


1


1

We zijn doorgereden naar het manetee viewing deck. Ook hier zaten er niet zoveel als in 2012. Dan maar even de haven proberen. Hier zwommen er wel een aantal. Hier zijn we gelijk even gaan lunchen. We hebben heerlijke kippenpootjes, kool en aardappel salade, lekker fruit, en een stokbroodje. Het smaakt heerlijk….alleen jammer van die drollen die in het water dreven… Toch blijf je er naar kijken. En geloof me dit waren geen manetee drollen….


1
1


1
1
1


1


1


1


1

 

Na de lunch zijn we verder gegaan en hebben we de pelikaanloop gereden. Pas aan het einde van de loop zagen we wat leuke vogeltjes maar het hield niet over. We hebben tom tom aangezet, op naar huis met als tussenstop het plaatsje Christmas. We waren nog net op tijd want om 17:00 gingen ze sluiten. Er werkte een lief oud vrouwtje die helemaal gek was van kerst. We kochten wat leuke spulletjes en daarna echt naar huis.


1


1


1


1


Ik kan altijd aardig slapen in de auto en voor je het weet ben je dan thuis. Thuis hebben we lekker soepje genomen met nog wat stokbrood en zijn we lekker buiten gaan zitten. Nog een lekkere borrel erbij….echt vakantie. Welterusten en tot morgen.