Dinsdag 18 maart 2014


Shopping en Margerita’s…….


Vandaag zouden we lekker uitslapen dus dat doen we dan ook maar. Al ben ik al wel om 7:30 wakker….ik blijf nog wel ff liggen. Om 9:00 is iedereen wakker en loopt iedereen een beetje zijn ding te doen. Achter ons zwembad hebben we een bos met wat vijvers. Hier zien we gelijk een mooie roofvogel.


1

 

1
 
Het plan was lekker aan het zwembad te liggen en vanmiddag te gaan shoppen. Maar het heeft de hele nacht geregend, en het is best frisjes. Wel zien wel dat de zon er probeert door te komen, maar toch draaien we het plan even om. Eerst naar de shops en vanmiddag aan de pool.
Eerst maar een lekker ontbijtje. Bacon met eggs. Broodjes, croissants, aardbeien, wafels……heerlijk. We kleden ons aan en gaan heerlijk outletten. Het was super weer en niks meer van te merken dat het gisteren zulk honden weer was.

 


1

 

Met volle tasje wilden we weer terug gaan naar de villa, alleen door een mis communicatie waren we Willem kwijt geraakt. Bas, Hies en ik hadden net een plan gemaakt voor een zoektocht, toen hij er gelukkig aam kwam lopen.
1

 

1

 

1

 

1

 

Thuis aangekomen heeft Bas heerlijke margerita’s gemaakt en zijn we lekker in de zon gaan liggen. Toen de zon rond 18:30 weg was merkte je wel dat het begon af te koelen. We hebben ons daarna kostelijk vermaakt aan de airhocky tafel. Heelaas heb ik van iedereen verloren….


1

1

1

1
Dan maar lekker ons bedje in. Morgen vroeg op naar Merritt Island.