Maandag 17 maart 2014


It’s raining men…….


Voor vandaag was er het een en ander aan regen voorspeld. Wij zaten nu nog in Naples en daar zaten we nog aardig goed. We wilden voordat we naar Davenport gingen wilde we eerst naar Lovers key state park.
Maar eerst een lekker pancake ontbijt bij de i hop. Dat smaakte lekker. Je zag dat de wolken al binnen kwamen dus vlug in de auto op weg naar lovers key state park.
Bij Lovers key state park hebben we het treintje naar het strand genomen. Hier stond vrij veel wind, een strand dag was het niet zullen we maar zeggen. Wel hebben we weer mooie schelpen gevonden. Met het treintje gingen we weer terug naar de parkeer plaats. Vanaf hier hebben we nog een trail gelopen maar veel was er niet te zien. Wel zagen we nog twee slangen.

1

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

Rond 13:30 zaten we in de auto richting Davenport het was nog wel even rijden. Hoe meer we bij Davenport kwamen hoe slechter het weer werd en uiteindelijk kwam het met bakken uit de lucht.
Bij onze villa aangekomen regende het dan ook pijpenstelen. Maar de mooie villa maakte alles weer goed. Aan de achterkant loop je zo naar vijvers en bos en hier schijnt het een en ander aan beesten te zitten. Na een rondje te hebben gelopen door de villa kwamen we wel tot de conclusie dat het niet heel schoon was. Nou vind ik dat eigenlijk nooit, maar dit was wel het toppunt. Straks eerst maar even mailen met de eigenaar.
We hebben gauw de was erin gedaan dat was wel nodig naar een week en zijn boodschappen gaan doen. Dit is altijd een feestje op zich. Met een goede volle kar gingen we naar huis. Willem parkeerde de auto met de achterkant onder een afdak zodat we droog konden laden.


1

 

1

 

1

 

1

 

1

(Ja ik weet het….hoeveel foto’s kan je maken in een supermarkt…….maar we hadden zoveel lol!! Boodschappen doen is nooit leuk, nu wel)
Thuis hebben we alles uitgepakt en Hies heeft een lekkere Hiesie burger gemaakt. Buiten regende het nog steeds pijpenstelen maar volgens de weerman kwam het allemaal goed. De pijp was leeg en we zijn lekker vroeg naar bed gegaan…..weltrusten.