Zaterdag 15 maart 2014


Sailing Home…..


Vanochtend konden we lekker uitslapen want we hebben een vaardag! We varen weer terug naar de haven van Miami.
Na lekker te hebben geslapen gaan we een dek naar beneden voor ons ontbijtje en om de handdoeken vast op de bedjes te leggen. Het is nogal druk en we willen wel lekker in de zon kunnen liggen straks.

Het is heerlijk in de zon, met het windje van zee erbij kan je er de hele dag wel in liggen maar dat doen we niet!! Want dan verfikken we.

Om een uurtje of 13:00 gaan we naar de lunch voor een klein hapje….ja zo’n dag op zee bestaat uit slapen, zonnen en vreten. Na de lunch wilde we ook niet meer de zon in we raakte al aardig aan gebakken zelfs met factor 45.
We zijn een rondje door het schip gegaan en hebben wat foto’s gemaakt. Nog even bij de winkeltjes gekeken en dat was voor Hies niet voor niks. Ze heeft een hele mooie ring gekregen.


1
2
3


Na een tijdje zijn we terug gegaan naar de kamer. We zitten vlak bij het buitendek, dus Bas en ik liepen er nog even heen. Zagen we leuke vliegende vissen. Hies en Willem maar even opgehaald….maar toen waren ze gevlogen.


4


Ons laatste diner op de cruise, het smaakte weer erg lekker. De obers zongen nog een afscheid lied, erg leuk. We wilde Tin nog even gedag zeggen maar die zagen we niet meer…..


5
6


Nou een saaie hang zon dag, maar wel lekker!! Nu slapen morgen vroeg de boot af!