Maandag 10 maart 2014


Cruising…….

Zo eerst maar eens lekker uitslapen….. Gezien we vandaag de hele dag op de boot zitten. Na lekker rustig aan te hebben gedaan zijn we naar het ontbijt gegaan en ook dit zag er heerlijk uit. We hadden een plekje aan het raam en zagen Cuba liggen.


1
Na ons ontbijt zijn we een rondje op de boot gaan doen. Ook natuurlijk even bij de winkeltjes wezen kijken……en wat een leuke horloges hebben ze liggen. Nou heb ik ook nog steeds een horloge in mijn hoofd zitten van swatch die ik heb gezien, dus nog maar even over nadenken.
Gauw de badpakjes aan en naar het zwembad…..wij en iedereen op de boot! Er was geen plekje meer te vinden. Uiteindelijk stonden er een aantal strandbedjes in de schaduw die hebben Bas en Willem een plekje hoger op gebracht en zo hadden we toch een plekje in de zon.
2


Zelfs Bas heeft een tijdje in ze zon liggen slapen, alleen jammer dat je hem dan bruin ziet worden…bah! Het was echt goed uit te houden met een zeewindje. Vanavond is het een gala diner dus daar gaan we niet naar toe. Nou had ik bedacht dat we wel aan het buffet konden gaan zitten, alleen dacht ik dat deze tot 15:00 open was alleen helaas het was 14:30. Alles werd ook opgeruimd en je kon niks meer krijgen….we hadden nog net wat op ons bordje kunnen dumpen.
We zijn naar onze cabin gegaan en hies en ik hebben even twee wasjes gedraaid. Tegen de avond zijn we nog even een cocktailtje gaan drinken. Hies en k hadden een pinacolada, Willem een corona en Bas had een bier cocktail. Die bier cocktail was gewoon niet te zuipen…..echt netter kan ik het niet brengen. Ook Bas vond hem echt niet lekker en is toch ook maar een pinacolada gaan halen. Over de service kan je niks zeggen want hij kreeg zijn pinacolada gratis omdat hij die andere niet lekker vond.


3


Na de cocktail gingen we terug naar de hut, weer was onze kamer gedaan….. echt zo netjes. Nu is Bas lekker tv aan het kijken en ik met de verslagen bezig. Zo lekker slapen….weltrusten!