Zaterdag 8 maart 2014


Shopping……shopping…..shopping……


Vannacht hebben we heerlijk geslapen, we waren alleen wel vroeg wakker. We hebben wat aan gerommeld en zijn met de web site bezig geweest maar dat wilde niet echt vlotten.

Om 8:00 hadden we met Hies en Willem afgesproken en zouden we gaan ontbijten. Het is afgelopen donderdag erg slecht weer geweest en daardoor aardig afgekoeld, zo vroeg was het aan de frisse kant om buiten te zitten, ook omdat de zon niet op het terras stond. Je kon kiezen uit allemaal verschillende broodjes, of ei met bacon en toost.

Na dit heerlijke ontbijt zijn Willem en Bas de auto gaan halen, Hies en ik hebben heerlijk in het zonnetje gestaan, daar was het een heerlijk tempie. Op naar de grassmills outlet. Vanaf Miami ruim een half uurtje rijden.

We waren er om 10:00 dus alles ging net open en het was nog lekker rustig. Wat is het hier groot!!! Eerst maar even een kaart regelen. Er is goed geshopt, we hebben er tot 16:00 gelopen. Bas is bij all stars en tommie hilfiger geslaagd, ik ook en bij victoria secret natuurlijk, bij cap hebben we ook nog wat meegenomen. Calvin klein viel voor de dames erg tegen al heeft mijn tante daar wel een mooie blouse gescoord. Hies en Willem zijn ook leuk geslaagd. Tussen de middag hebben we heerlijk bij Johny Rockets gegeten, toen wel lekker buiten in de zon.


1


2


3


4


5


Om 16:00 gingen we terug richting Miami, eerst nog even langs Wallmart voor wat toilet spulletjes en natuurlijk de bloeddruk meter. Daarna naar de best buy. Onze watercamera heeft het vorig jaar begeven en we wilde wel iets om onder water mee te fotograferen. De keuze wa een beetje tussen een water foto camera of een gopro camera. Na heel lang dubben is het de water camera geworden van nikon…..jammer voor ons wij zijn canon mensen….. Ook Hies en Willem konden een leuke deal sluiten voor een film camera.


6


7


8


9


Om 18:30 was het echt tijd om naar huis te gaan. We hebben even gerelaxt en zijn daarna naar het art deco district gelopen. Het was nog best een eindje van ons hotel. Wat een aparte sfeer hangt daar zeg. Het zijn niet de aller liefste jongeren die daar hangen, met 50% moet je geen ruzie maken. Gelukkig overal heeellll veeeelll politie. Op de terugweg nog een lekker ijsje gescoord. Om 23:00 waren we echt helemaal gesloopt weer op onze kamer en zijn we naar ons mandje gegaan en als een blok in slaap gevallen……