.

.

 

 

 

 

 

 

 

Hoe het allemaal begon……

We liepen al een tijdje te bedenken wat we kerstavond of eventueel tweede kerstdag zouden gaan doen. Zegt Bas begin November tegen mij….je moet even je mail lezen want ik heb voor kerstavond een leuk restaurantje gevonden. Ik open mijn mail…….”ja leuk, maar dat is in New York” Duhhhhh,……denk je er dan ook nog achteraan. Nou zegt Bas moet je even je volgende mailtje openen……. En in die mail stonden twee tickets naar New York!! Er heerste eerst stilte, mijn mond viel los…..  Op 24 December zijn we naar New York gevlogen…..

 

Wat hebben we gedaan…..

We hebben genoten. We hadden schitterend weer! De dag dat we aankwamen regende het wel, maar daar hebben we geen last van gehad. Eerste kerstdag was het schitterend weer en hebben een heel stuk door Central park gelopen. ’s Avonds hebben we heerlijk gegeten in The View….met een view!!

Tweede kerstdag zijn we op het empire state building geweest en dat was erg indrukwekkend, met het mooie heldere weer. Ook kwamen we Bill Clinton tegen, dat was toch ook wel een hoogtepuntje en wat een vriendelijke man! Een ritje met de koets door Central park mocht niet ontbreken. ’s Avonds hebben we de kerst show van Radio City bekeken…….

Derde kerstdag was ook zeker een hoogtepunt, letterlijk en figuurlijk. We zijn met een helicopter over de stad gevlogen….prachtig! Daarna zijn we naar Rolfs bar gegaan waar we heerlijk aan de gluwijn en bier hebben gezeten, deze bar is helemaal dicht gedecoreerd met kerst! Ook hebben we het 911 monument bezocht en wow wat is dit indrukwekkend. ’s Avonds hebben we een lighttour gedaan langs huizen die van buiten versiert waren met kerstdecoratie….wauw!!

En toen de dag dat we naar huis moesten…… Het regende in de ochtend maar het werd al snel droog en we hebben besloten om toch nog maar een boottocht langs het vrijheidsbeeld te nemen. Hier kwam zelfs de zon er nog even bij.

Na al dit moois was het tijd om afscheid te nemen van deze mooie en geweldige stad vol kerstsfeer. In juli 2015 komen we weer terug naar deze geweldige stad.

Van elke dag hebben we een blogje….helaas was er geen tijd deze ter plekke bij te houden….maar nu alsnog veel lees plezier.