Dag 20   26 Juni 2013                                                                                       

 

Las Vegas

 

 

1

 

 

 

 

 

Laatste dag……

Zo vandaag eerst maar eens lekker uitslapen, moet toch maar eens een keer gebeuren tijdens de vakantie….. We hadden om 9:00 afgesproken om naar het ontbijtbuffet te gaan. Bij Hies en Willem was er iets niet helemaal goed gegaan met de klok en zij stonden om 7:00 al klaar…..oepsie…..Gelukkig leed Willem zijn humeur hier totaal niet onder………

Het ontbijtbuffet smaakte erg goed, maar al dat eten moest er wel even afgezwommen worden en dus zijn we naar het zwembad gegaan. Zo vroeg in de ochtend was het al ruim 35 graden, de zon knetterde in de strakblauwe lucht. Welkom in Vegas!! Ze hadden een leuk golfslagbad waar we heerlijk in gepoedeld hebben en in de stroomversnelling zijn Bas en ik ook nog geweest.

1

1

 

Daarna maar eens even opdrogen…..Bas en ik hadden moeite het volhouden in de bloedhitte. Hies lag lekker in de schaduw en lag te snurken op haar bedje. Zelfs Willem die het toch aardig vol kan houden in de zon en een hoog bak gehalte heeft was er klaar mee, dat kwam ons wel goed uit!! Bas was zo grappig geweest om mij onder te duwen en nou was mijn oor vol gelopen….lekker dan….

Even lekker douchen en dan weer verder waar we gisteren gebleven waren…..shoppen!!! Eerst maar eens even terug naar Meadows Mall en even langs Victoria secret. Hier zijn Hies en ik alle twee goed geslaagd. Ook heb ik nog een witte kuitbroek gescoord, en Hies nog een leuk wit jasje. Ook had Hies nog een leuke bedel voor aan haar armband gekocht. Daar krijg je honger van en er moest even een ijsje gegeten worden, zeg maar ijs…. Ze waren echter mega groot!! Maar wel erg lekker. Hies en Bas konden ze niet op….watjes, maar Willem en ik hadden er geen problemen mee.

1

 

Nou dan toch maar opzoek naar een Borders. Het volgende adres wat Tom Tom gaf heeft wel een Borders gezeten maar het pand was nu leeg, zal het dan niet meer bestaan?? Nog 1 adres proberen…. Nu kwamen we uit bij de fashion Mall op de strip, ook geen straf….. Hies en ik werden nogal opdringerig benaderd door een verkoopster van crème. Maar goed Hies liet zich over halen om het te proberen….. Natuurlijk gingen wij niet kopen en daar werd ze behoorlijk chagrijnig van en ze zei vervolgens niks meer.

1

1

We zijn nog even bij Sketchers wezen kijken voor schoenen voor Bas. Ze hadden wel leuke staan maar Bas dacht er anders over, dus helaas Pindakaas. Nu waren we er wel klaar mee. Nog even wat relaxen en dan lekker eten. Bas en Willem zijn ondertussen met de koelboxen naar Circus Circus gereden. Iemand van het Amerika forum komt daar zaterdag aan en we hebben nog heel veel water en andere blikjes, koekjes en snoepjes. Dit kost echter $30,- om het achter te laten….belachelijk!! Dat hebben we niet gedaan. Ze hebben het aan iemand gegeven die in het hotel werkte en die was er erg blij mee.

Bas en ik hadden niet zo veel zin in het buffet, en Bas had gezien dat er een outback steakhous aan de overkant van het hotel zat. Hier zijn wij nog nooit geweest en dit moet erg lekker zijn. Hies en Willem hadden hier ook wel zin in. We hebben als voorgerecht de blooming onion genomen en wat is die lekker zeg!! Hies had een hamburger, Willem en ik hadden een steak en Bas had een koe!! Wat een mega stuk vlees zeg 20oz……

1

1

1

1

 

 

 

 

Na het eten zijn we terug gegaan richting hotel. We wilden nog even achter de slotmachine en we moeten vroeg op. We vliegen al om 6:00 uur, dus we moeten om 4:00 op het vliegveld zijn…..vroeg ons mandje uit dus.

Wel zijn we nog even de M&M winkel ingeweest. Hies heeft hier leuke veters gekocht en ik een leuke pyjama. Hies en ik hadden alle twee $10,- voor in de slotmachine. Het ging op en af. Bij Willem ging het heel goed. Hij had er $20,- ingegooid en stond op $100,- Bij $50,- is hij gestopt en heeft uit laten betalen. Ik was nog als laatste aan het spelen. Volgens Bas moest ik mijn inzet verhogen. Hij wees welke knopje….lekker dan ik was gelijk alles kwijt!!

1

1

1

111

Om 11:00 lagen we op bed, onze laatste nacht…. Helaas gaat de wekker morgen al om 2:30, dat zal wel lastig worden om eruit te komen.