Dag 10   15 Juni 2013                                                                                       

 

Oost Yellowstone naar Saratoga

605KM

 

1

 

 

 

 

 

On the road….

Vanochtend om 9:00 uur zaten we in de auto naar Grand Lake (Rocky Mountain NP). Vandaag zou een rijdag worden en we zouden wel zien hoe ver we zouden komen. De lucht was weer mooi blauw alleen was het wel wat fris, weer zo rond de 5 graden. Maar het zou warmer worden, dus we hadden de korte broek alvast aangedaan. Ik ben gisteren behoorlijk verbrand dus ik heb mezelf goed ingesmeerd met factor 50, we willen natuurlijk wel weer met de kap open rijden.

1

1

1

1

1

We willen in Cody stoppen voor boodschappen bij Wallmart. De weg naar Cody was schitterend en we stopte regelmatig voor een foto. We kwamen ook langs de Buffelo Bill dam. Het was hier werkelijk waas schitterend. Ik stond wat foto’s te maken, liep op mijn slippers….. en voelde gekriebel op mijn voet….. GATVER, allemaal grote rooie mieren op mijn voet, bah, bah, bah!! Al gillend gooide ik die slipper van mij af. Zo ranzig!! Paar mensen zaten me aan te kijken….die spoort niet!!

Cody is een leuk plaatsje. Ik had eigenlijk bij de rodeo willen kijken. Maar we zaten zo dicht bij de oost ingang dat het anderhalf uur rijden was naar Cody. Dat bewaren we dus maar voor een volgende keer.

Bij Wallmart zat een Subways, Bas zijn favo broodjes zaak. Hier heb ik een breakfast broodje genomen en Bas een lekker broodje met kip. Daarna Wally World in….Het blijft geweldig om hier rond te lopen. We hebben onze boodschappen bij elkaar gezocht en twee petjes aangeschaft voor in de auto. We waren nog op zoek naar de bloeddruk meter maar die hadden ze daar niet.

1

Tja en dan moet alles in de auto…. Nadeel van een cabrio is dat je bijna geen kofferbak hebt. Als je de kofferbak vol stopt kan je dak er niet af. Met wat gepuzzel komt het allemaal goed. Bas wilde nog even tanken voor we verder reden. Bij de pomp zat een Boot Barn. Hier zijn we even naar binnen gegaan, een echte cowboy winkel. Ze hadden hier super gave spullen. Eindelijk heb ik mijn cowboy boodies… Ik kon alleen mijn linkervoet passen omdat mijn rechter nog steeds dik is en daar kwam ik er niet mee in. Maar de linker zat zo goed, dan komt die rechter ook wel goed. Ook nog een mooi kettinkje erbij met een hoefijzertje, helemaal leuk.

1

 

Inmiddels was het 13:00 uur en we moesten nog 10 uur rijden…… Gauw het dak open en het gas erop. Net buiten Cody was een klein meertje. Hier liepen hele grappige vogeltjes en die moesten natuurlijk op de foto. We kwamen door verschillende landschappen en zagen heel veel pronghorns, we hebben er ruim 50 geteld. Ook kwam er nog een jonge Bald Eagle overvliegen. Het was heerlijk weer. We hebben satelliet radio, overal goed bereik en allemaal thema zenders, dus lekker de radio hard en mee blèren. Na een aantal uur zijn we nog even bij dollar gestopt om een lippenbalsem met zonnefactor te halen, want ook die hebben last van de zon. Ook kwamen we door het plaatsje Meetedse met maar liefst 327 inwoners….?? Zullen ze nou elke keer turven als er iemand geboren word of overlijd??

1

1

1

1

Om 18:30 waren we het eigenlijk wel zat en zijn gestopt. We zijn gestrand in het plaatsje Saratoga…. He zegt Bas hier zijn we eerder geweest….. Hij was in de war met Sarasota in Florida, is ietsjes verder weg. Het is echt een gat en we zitten in een antiek hotel, maar wel schoon! Met een kitchenette, ook antiek hoor…. We hebben even wat soep gehaald met wat lekkere worstjes, broodje ei erbij, lekker hoor!

11

Ook het internet is antiek want binnen hebben we bijna geen bereik, buiten wel dus Bas is weer bezig geweest met uploaden. Kwam er ook nog een ambulance aan…..volgens mij viel het wel mee want ze hebben niemand mee genomen.

Nou straks lekker slapen en mogen het laatste stukje rijden.

......