Bye Bye Florida….

We vliegen vandaag pas om 20:15 uur en we moeten pas om 16:00 uur onze vila uit dus we konden lekker uitslapen. Voor de laatste keer  hadden we een lekker ontbijtje buiten bij het zwembad!! Alles moest op en zo ook de slagroom....het is zonde om weg te gooien toch!! Ik had voor mezelf een wafel met aardbeien en slagroom.....Sizzler eat your hart out!!

Na dit te lekkere ontbijt wilde ik  nog wat aan de verslagen werken....we liepen best ver achter, ik haalde ook nog eens alles door elkaar, en had er geen zin meer in. Maar even nog lekker in de pool en lekker in de zon.  Natuurlijk hebben we ook nog even het gastenboek ingevuld. Daarna kwam lily nog even gedag zeggen, ook haar zullen we missen. We hebben haar het laatste brood gegeven.

Om 14:00 uur zijn we gaan douchen en hebben we de koffers ingepakt, alles paste er precies in en we zaten op 22 kilo, 2x dat moet dus kunnen. Voor het eerst in drie weken moest dan ook weer de lange broek aan....bah, dat is echt even wennen.

Om 15:30 uur reden we weg uit onze villa......dag dag...snik, wat hebben we het hier fijn gehad! Eigenlijk waren we redelijk vlot op het vliegveld. Hies en ik zijn er bij Lufthansa uitgestapt, want daar vliegen we mee terug. Bas en Willem zijn de auto gaan inleveren. Ik heb snel even alle koffers gewogen en ze waren allemaal rond de 22 kilo, helemaal goed dus.

Bij het incheken waren ze aan het mutsen over de handbagage. Bas en ik hadden behoorlijke rugzakken en die waren wel een stuk zwaarder dan 10 kilo....en ik had ook nog een kleine cameratas. We hebben ze een beetje weg gemoffeld en ze keken er bij ons niet naar, gelukkig.

Snel door de security...en poeh wat was het druk daar zeg. We werden weer helemaal gestript....trui uit, schoenen uit, riem af, zakken leeg, horloge af, ring af, Laptop uit de tas, flesjes moesten apart....zo vermoeiend!! Nadat we weer waren aangekleed en de troep weer hadden ingepakt hadden we nog best veel tijd over. We hebben daar op een pleintje nog een laatste burger genomen en nog even geshopt. Hies en ik hebben nog een bedel voor onze pandora armband gescoord met de amerikaanse vlag erop. Ook heeft Hies nog een lekker geurtje gehaald.

We zijn langzaam richting de gate gelopen. Netjes op tijd gingen we boarden. We zaten helemaal achterin. Het is hier een stuk krapper dan bij United en dat is dus gelijk de laatste keer dat we lufthansa vliegen! Zaten twee lompe duitsers achter me met bier. We hadden even behoorlijk last van turbelentie, iedereen pakt dan zijn drankjes vast behalve die sukkel schuin achter mij....gevolg mijn voeten nat van het bier...Ook eerst nog geen doekje willen halen....du schwein!

Slapen wilde ook niet grrr..... dus dan maar film kijken, ik heb new years eve gezien en abduction, die laatste was echt erg goed. Ik heb er nog een gezien maar weet niet meer welke.

Na 8 uur vliegen werd de landing in Frankfurt in gezet. Wat een ballen vliegveld zeg. Dacht dat het een mooi modern vliegveld was.....not! We moeten hier niet zo heel lang wachten, gelukkig. Het laatse uurtje naar Nederland heb ik niet meegemaakt. Ben als een blok in slaap gevallen.

In Nederland liep alles vlotjes. We hadden zo onze koffers. Bas zijn vader, onze schiphol taxi, was gebeld. Na drie weken namen we afscheid van mijn oom en tante die gingen weer terug naar Zeist. Bas en ik hebben nog een tijdje bij een cafeetje gezeten omdat we moesten wachten op Okkie. En toen moest het toch gebeuren we moesten naar buiten....brrrrrrrrrr.......snik! Nu is de vakantie echt afgelopen!

Hoop dat jullie ondanks het slechte bijhouden dit keer toch een beetje mee hebben kunnen genieten en ook nu de laatste dagen nog lezen. Ik hoop weer tot volgend jaar.....maar dat is nog niet zeker, wel hopen we in ieder geval tot 2014! Bah wat klinkt dat ver weg, dan zal het weer het westen of Canada worden.