Relax dex….of toch niet!

Bas had gisteravond al aangeven dat hij vandaag toch nog wel even op pad wilde om vogels te spotten en hij wilde om 4:30 in de ochtend al weg gaan....iedereen bedankte en we wenste hem veel plezier.

Maar om 05:00 uur hoorde ik de auto starten en vond het toch niet zo leuk als hij alleen moest gaan....Ik snel in mijn pyjama naar buiten.....en zei, als hij nog 10 minuutjes kon wachten dat ik met hem mee ging.

Gauw aankleden, tandenpoetsen en een elastiekje in mijn haar......En hup in de auto. Bas had een briefje voor Hies en Willem geschreven, dat ik ook mee was.

Bas wilde graag nog een keer naar Merritt Island. En je zou denken dat het om deze tijd nog niet zo druk is op de weg.....maar niks is minder waar we hebben het nog niet zo druk gehad. Natuurlijk reden we verkeerd maar goed om 07:00 uur reden we dan het  park binnen.....

We begonnen nog een keer met de wildlife loop....helaas was het eb en er zaten dus bijna geen vogels. Wel zagen we een slechtvalk zitten en die hadden we nog niet gezien deze vakantie. En wat opviel is dat er veel alies lagen, die hadden  we de vorige keer niet zo veel gezien.

We waren zo door de loop heen en besloten te gaan kijken bij het manatees deck. Hier waren ze weer druk aan het stoeien. Ook zagen we twee dolfijnen langs zwemmen....

Inmiddels begon de zon lekker te branden en mijn muggenbulten echt mega te jeuken!! Op mijn rug zaten vijf mega bulten naast elkaar en ik leek quasimodo wel.... We reden nog even naar het visitor centrum om te kijken of de painted bunting thuis was...en ja hoor die was weer druk in de weer bij de vogelzaadjes. Ook hadden de eekhoorns het weer druk met de vogelvoerbakjes.

We hebben nog een keer de pelican loop gereden, maar ook hier was niet zo heel veel te zien. Niet zo veel als de vorige keer in ieder geval. Misschien moet je toch iets later op de dag zijn.....

Rond 12:00 uur zijn we weer richting Davenport gegaan. Het begon hier aardig te betrekken. Eerst hebben we nog in de lokal diner een breakfast broodje gegeten en die was heerlijk!! Voor 2 dollar hadden we een broodje met ei en bacon en echt lekker. De weg naar huis verliep soepel en ik ben in slaap gevallen...verrassend!!

Toen ik mijn ogen open deed, stonden we voor de outletts.... Ik had de laatste keer een t-shirt vergeten die ik eigenlijk wel graag wilde hebben. Bas moest nog een geurtje hebben.... Dit hebben we snel gehaald en zijn doorgereden naar de Target voor de boodschappen voor de BBQ van vanavond. Gelukkig scheen hier weer de zon.

Precies om 15:00 uur waren we weer bij onze villa. Hies en Willem lagen lekker in de zon. Die wilde ook nog even naar de outletts. Wij zijn heerlijk aan het zwembad gaan liggen.

Rond 18:00 uur waren Hies en Willem weer terug en ze hadden anti jeuk voor me meegenomen.....Dat is my new best friend!! We hebben de spullen voor de BBQ in orde gemaakt en zijn heerlijk gaan eten. De fik zat er nu iets minder in dan de vorige keer......We hadden morgen nog en dan gingen we weer naar huis....naar de kou...brrrr. We hadden nog niet iets concreets wat we wilden gaan doen en we hebben toch maar besloten naar Seaworld te gaan. Het is hier altijd zo leuk!!

We hebben nog even geborreld en zijn lekker naar bed gegaan.