Alvast een beetje jarig…..

Heerlijk, vandaag weer lekker uitslapen! Ze hadden voor de ochtend slecht weer voorspeld....Nou het viel reuze mee. Oke er hingen wat wolken maar het was warm en droog.

Voor de mensen die onze hele web-log volgen, die weten dat wij een paar dagen geleden (laat ik het netjes zeggen) sinaasappelen hebben geplukt...(gejat....eigenlijk). Hies had er een open gesneden en er kwam heel veel sap uit. Even zoeken en ja hoor in onze villa stond ook een handpers. Willem is druk aan het persen gegaan en we hadden ieders bijna een glaasje vol bij het ontbijt.....en het was me toch lekker!!

1

Rond een uurtje of tien kwam de zon erbij heerlijk hoor. Het trok helemaal open en er was geen wolkje te zien!! We hebben lekker in de pool gelegen. Ook hadden we bij de koffie een cupcake, er valt altijd wel iets te vieren...hi hi hi. En we vieren vandaag dubbel op.... Lisa ons nichtje wordt morgen 15, en Willem is 1 April jarig en dat vieren we ook alvast. Vanavond neemt hij ons mee uit eten bij naar de Cracker Barrel. Lilly kwam ook nog even iets lekkers halen!

2

3

Rond een uurtje of 3 zijn we gaan douchen en aankleden. Om 16:00 uur zaten we in de auto. Hies en ik wilden nog even uitgebreid door Walmart dat was er nog niet echt van gekomen. Ook kwamen we weer langs die grote schoenenwinkel  skechers, tweede paar is voor de helft en ik had eigenlijk nog wel twee paar leuke gympen gezien.

Daarna hebben ze Hies en mij bij Wallieworld eruit gegooid. Bas en Willem gingen naar een camerawinkel, een nieuwe camera voor Hies kopen, want die is het, ook na het opdrogen, niet meer gaan doen.  Na ruim een uur waren zij ook weer in Wallieworld. We hebben hier gelijk even boodschappen gedaan en zijn eerst weer naar de villa gereden om alles weg te brengen. Het is zo warm in de auto en daar wordt het niet beter van. Thuis werd Hies verrast met de nieuwe camera, ze was weer helemaal in haar nopjes!!

 

Op naar de Cracker Barrel, het ziet er super leuk uit en ze hebben ook een leuk winkeltje....he wat vervelend nou!! We hebben heerlijke gegeten. Je kreeg er ook van alles bij....een beetje veel zullen we maar zeggen. Ruimte voor een toetje was er helaas echt niet meer!!

4

5

Met veel te volle buiken nog even leuk buiten in de schommelstoel...die had het zwaar hoor...hij schommelde nog net!

6 

Thuis nog lekker een wijntje en dan lekker slapen, morgen gaan we Kanoën in Alaxander springs.