Vliegshow

Zoals altijd, zaten we weer op tijd in de auto. Om 7:30 uur vertrokken we naar Punta Gorda.  Een kleine 2 uur rijden . Voor Bas een spannende dag!! Jeejjjj eindelijk een vliegshow in Amerika!. Ook zoals altijd stond de zon weer te stralen aan de hemel, wordt een beetje saai praatje...maar saai kan goed zijn, dat blijkt maar weer.

Eenmaal aangekomen verliep het redelijk vlekkeloos. We moesten nog wel even naar de wc.....tja, er stonden een soort van dixies en die waren nu al niet echt fris meer......half kokkend op de wc besloot ik dat ik hier vandaag niet meer zou gaan!!  We waren zo binnen. Alleen jammer dat je geen water mee mocht nemen!! We hadden een plekje gevonden op het grasveld. We hadden misschien alleen iets van een handdoek mee moeten nemen, maar ja we moeten het zo maar doen.

Ze waren al begonnen met wt parachutisten. Met de Amerikaanse vlag en met de Canadese vlag.....helemaal onze favo landen!!

Hies en ik zijn een rondje gaan lopen. We zagen dat er vooraan tenten met stoelen stonden en voor $10,- kon je een stoel huren. Dat leek ons wel wat, ook omdat je dan niet de hele dag in de zon hoeft te zitten. Ook de heren vonden dit een goed idee en dus zijn we verkast. Hier konden we mooi zitten en als er iets te zien was konden we even uit de tent kruipen.

Inmiddels hadden we er toch wel honger van gekregen en vooral ook dorst want het was goed warm en Hies en ik zijn opzoek gegaan naar iets te eten en te drinken. Wel met de vieze dixie in ons achterhoofd...niet te veel eten en drinken dus!! Met gescoorde buit, flesjes water en cheesburgers liepen we terug.

 Nou ben ik niet zo van de vliegshows maar het was erg mooi om te zien. Wat gebeurt er nou, zit er in 1x een uil op een paal vlak naast ons. Bas had hem ondekt en de rest ook binnen no time, dus iedereen was die uil aan het fotograferen in plaats van de vliegtuigen.

Nou weet ik ook niet hoe alle stuntteams enzv. heten, behalve de Blue Angels, dus ik plaats willekeurig wat foto’s.

Hies zat druk te kletsen met Amerikanen die voor ons zaten. Ze waren van Nederlandse afkomst en kwamen er nog regelmatig. Hies had zelfs een mooi petje gekregen, erg leuk.

Eindelijk, aan het einde van de dag was het zover, The Blue Angels!! Het was ook wel erg gaaf. Het duurde ruim een half uur. Na de blue angels zijn we naar huis gegaan.

Eerst zijn we onderweg nog gestopt bij Wendy’s voor een hamburger en een lekkere milkshake. Daarna heb ik even een momentje voor me zelf genomen in de auto...ook belangrijk.....

Eenmaal thuis hebben we natuurlijk nog lekker zitten bubbelen.....met een lekker wijntje en een coronatje!! Morgen lekker uitslapen.