ZON, ZWEMBAD EN ZSJOPPEN

 

Vanochtend wide ik uitslapen maar ik zat helaas om 8:00 uur aan de pot geplakt…..lekker dan…. Alle hamburgers kwamen er in 1x uit!! Maar goed zal hier niet te diep op ingaan.

Er stond weer een overheerlijk ontbijtje. Dat ga ik thuis wel missen, is het weer gewoon en bakje mueslie... Ik was goed leeg dus er kon weer wat bij. Bas kwam ook zijn bedje uitrollen dus we konden aanvallen.  Ook Lily kwam vanochtend weer langs en wilde ook een ontbijtje.....

Hies en ik zijn een rondje door de woonwijk gelopen. We kwamen langs een villa waarvan Hies dacht dat die van ons was en begon uitgebreid te zwaaien en te roepen naar de man in het zwembad….denkende dat dit Willem was….Helaas…. De man deed wel leuk mee en zwaaide vrolijk terug.

Na het wandelen zijn we oververhit in de pool gedoken….Even lekker overgooien met de bal en daarna lummelen altijd leuk!! Alleen jammer dat Bas van mij gewoon de bal uit de handen wil trekken als hij de lummel was… Is hem niet gelukt trouwens!! Na deze sportieve activiteiten moesten we  nog even lekker rustig  aan het zwembad liggen.

Rond 15:30 zaten we gewassen en geschoren in de auto . Hies en ik wilde langs Jo-ann’s  en daarna zouden we gaan Outletten. Net toen we weg wilden rijden zag ik een roofvogeltje op de paal voor ons huis zitten. Deze moest natuurlijk eerst uitgebreid gefotografeerd worden. Stukje verder zagen we een kraanvogel lopen met jonkies...hup auto langs de kant van de weg en foto’s maken....

Jo-ann’s is lang zo leuk niet als Michaels en tevens een stuk duurder. We hebben hier dan ook bijna niks gekocht. Hies alleen wat klosjes Quilt draad en ik wat plastic speentjes. Ook op dit pleintje zat een sketches. Hier waren Bas en Willem even voor schoenen aan het kijken. Bas had een leuk paar gezien en het tweede paar was voor de helft, dus heb ik er nog een leuk paar bijgezocht voor hem.

Op naar de outlet, hier hebben we eerst even lekker gegeten. Bas en Willem zijn naar de A&W geweest en Hies en ik naar Tacobells. Lekkere milkshake erbij en we kunnen er vol gas tegenaan. Even een foto als bewijs Bas eet Mayonaise met patat.

Eerst naar Tommie Hilfiger, hier zijn we goed geslaagd. Bas 3 spijkerbroeken en een trui. Ik 2 spijkerbroeken, wat shirtjes, leuk jasje. Hies had wat shirtjes, en Willem ook. Hier zijn we wel even zoet geweest!! Daarna zijn we naar Gap gegaan. Hier heb ik nog een spijkerbroek en een vest en een leuke blouse gevonden. Hies een leuke blouse.

Met overvolle zakken zijn we naar huis gegaan. Eerst maar eens een wijntje. Daarna lekker slapen, morgen vroeg dag!!