Kissimmee Lake State Park en fik in de bbq!

Om 9:00 uur zaten we na een heerlijk ontbijtje weer in de auto. Onderweg naar Kissimmee Lake State Park. Het was een klein uurtje rijden, door de Rocky Mountains van Florida zulllen we maar zeggen. Overal mooie sinaasappelbomen, sommige met bloesem, die ruiken zo lekker.

Na een klein uurtje waren we er. Het begon gelijk goed, allemaal Kardinaaltjes, dat zijn mooie fel gekleurde rode vogeltjes en leuke eekhoorntjes. Ze zaten mooi tussen de bomen waar hele plukken tylantsia afhingen.....

2

2

2

We hebben het trail gelopen naar Lake Kissimmee, maar hier was niks meer te zien…. Alleen wat Gieren. Het was bloedheet en behoorlijk open. In de verte zagen we een baldie en ook een jonge baldie. Willem en Bas zijn er een stuk achteraan gegaan maar zonder succes. Halverwege het trail kwam je inderdaad bij een lake, maar je kan er niet dicht bijkomen das een beetje jammer. We hebben dan ook maar gelijk de terugweg ingezet.

2

2

2

2

Na een uur waren we weer terug bij de auto. Hier zagen we ook nog een baldie overkomen maar ook weer heel ver weg. Bas en Willem zijn nog achter de kardinalen aan gegaan. Hies en ik zijn in de auto gaan afkoelen.

2

2

Rond 12:30 reden we weer naar huis. Het volgende adres was Michaels!!! Jehhhhhh. Eerst zijn we gestopt bij een pomp want we waren zo slim geweest geen water  mee te nemen en we waren er erg dorstig van geworden. We stopte bij een klein plaatselijk supermarktje… Ik blaatte nogal vol ornaat door de winkel in het Nederlands dat ik die Rees bars niet te vreten vond….. Hoor ik achter me, nou dat valt toch best mee. De man die achter de kassa stond was een Nederlander. Hij woonden hier al 40 jaar!!

2

Onderweg vroegen we ons toch af of we de sinaasappels die naast de bomen lagen niet mee mochten nemen. Willem stopte de auto en wie mocht ze gaan rapen….MOI…. Die er naast lagen zagen er niet echt smakelijk meer uit dus heb ik er maar 4 uit de boom getrokken. We zijn benieuwd hoe ze smaken.

Een kleine 45 minuten later waren we dan bij Michaels. Bas en Willem zijn een eindje verderop gaan kijken zodat wij op ons gemak even rond konden kijken. Natuurlijk waren ze al veel sneller terug dan dat wij klaar waren…en wat krijg je dan…van een craft tafel word een massagetafel gemaakt Bas erop, Willem masseren….tja…de winkelmevrouw kon er niet om lachen….. We moesten afrekenen en Bas en ik stonden in de rij bij de boze winkelmevrouw… Wel heb ik goed gescoord….heb een scoreboard gehaald, lintjes, houten letters (die hebben ze bij ons ook, hier zijn ze alleen een stuk duurder bij ons) , lijm, en andere leuke dingen.

Rond 15:30 uur waren we voldaan in de villa en oververhit zijn we in het zwembad gejumped. Hier hebben we heerlijk liggen zonnen en relaxen. Om 19:00 uur hebben we de BBQ aangestoken . We hadden kooltjes gehaald die makkelijk branden....nou dat deden ze zeker....de vlammen schoten de bbq uit!!

2

2

2

222

Lily  (de kraanvogel) kwam nog even kijken....ze rook denk ik lekkers en kwam kijken of er wat te halen viel.....Natuurlijk hebben we er wat broodjes gegeven. Hierna hebben we ook zelf  heerlijk zitten smullen…., echt vakantie!! Daarna nog even bubbelen en dan lekker naar bed, weltrusten!!