Relax Dex

Vandaag was een relaxdag!!  We konden lekker uitslapen, maar uitslapen schijnt niet tot de mogelijkheden te behoren, want ik was al vroeg wakker. Heb heerlijk in bed, op mijn mobiel, mijn mail gelezen en gewhatsappt met wat vriendinnen in Nederland. Heerlijk hoor, WIFI, dat hebben we onderweg niet zo veel gehad. Hies heeft een heerlijk ontbijt gemaakt, met scrambled eggs, waffles,  lekkere broodjes, fruit en aardbeien. …. Sizzler eat your heart out!! Heerlijk in het zonnetje hebben we dat ontbijtje opgesmuld. Het beloofd weer een mooie dag te worden. Daar kwam ook weer de kraanvogel aanlopen. Bas is er met een stukje brood naar toe gelopen en heeft vriendjes gemaakt. We hebben besloten om haar Lilly te noemen net als  de villa. Eigenlijk wilden we hem Pino noemen maar da’s ook een afkorting voor iets wat niet zo gezellig is, dus het is Lilly geworden.

1

2

Daarna lekker getut, nageltjes gedaan en lekker met een luchtbedje de pool in!! Heerlijk, lekker relaxen. Tja daar valt weinig over te vertellen….  Bas en Willem zijn nog even bezig geweest met de site om verder te updaten.  Ook wilden we graag wassen maar de wasmachine deed het niet.... Even gemaild met Antia, en die belde in de ochtend dat er vanmiddag iemand naar kwam kijken. Tja dan toch maar even wat op de hand wassen, want na een week reizen is alles bah...en smelly! Het is Saint Patricksday dus hebben we lekker muffins in stijl bij de koffie genomen.

3

 

4

5

6

 Had ik al gezegd dat het schitterend weer was.... J en dat we heerlijk in het zwembad lagen te dobberen.... De heren langs de kant, want anders wordt je nat...he getsie!!

7

8

Rond 15:00 uur was het welletjes en zijn we gaan douchen en aankleden, op naar de outlets!! Lekker shoppen. Willem heeft 2 korte broeken en 2 T-shirts gekocht. Hies een tas, 2 vestjes, en 2 T-shirts, en een paar paarse glim veters. Bas 2 spijkerbroeken. Ik een hele gave broek en trui, spijkerboek met een leuk T-shirt, een paar slippers en een paar leren all stars.  We hebben heerlijk gegeten bij de foodcourt. Willem en Hies hebben burgers gehaald bij A&W, Bas heeft chinees gegeten en ik een taco salad met beef. De hamburgers bij Hies en Willem zagen er wel lekker uit, dus hebben Bas en ik er nog 1 gehaald om te delen. Om 20:30 uur waren we het zat, eigenlijk wilden we nog naar Tommie maar dat komt van de week wel een keer.

9

De weg naar huis verliep niet zo vlekkeloos….. een behoorlijke file. Thuis hebben we nog een borrel genomen en we zijn daarna lekker gaan slapen, morgen weer op tijd op. Op zoek naar Manatees!!