Naar onze Villa in Davenport

We waren lekker op tijd wakker zodat we vroeg konden vertrekken. Hies en Willem zijn weer naar de diner gegaan voor een Amerikaans ontbijtje. Bas en ik zijn naar de Subways gegaan want dat vindt Bas altijd zo lekker, alleen houdt Willem daar niet van, dus vandaar een gescheiden ontbijtje. Die man die daar werkt vertelde dat de gecontroleerde branden van gisteren niet helemaal onder controle waren, het as waaide gisteren het dorp in…oepsie…. Gelukkig hebben we daar geen last van gehad.

1

We zijn op weg gegaan. Laatste keer door de everglades, mooi gebied is het hoor. We zijn nog een keer gestopt op een punt waar witte pelikanen konden zitten, maar helaas er zat er maar 1 en die vloog vrij rap weg.

2

Hies en ik wilden eigenlijk nog wat schelpen zoeken en hiervoor zijn we gestopt in Fort Meyers. We konden alleen geen strand vinden…..das best lastig schelpen zoeken…. We hebben besloten door te rijden naar Sarasota en daar te kijken.

3

In Sarasota zijn we terecht gekomen op turtle beach, mooi rustig strand.  Hies had haar sokken gedoneerd en die kunnen we weer vullen met mooie schelpen. We liepen nog maar kort te struinen aan het strand en we zagen weer dolfijnen zwemmen….geweldig!!  Bas had een mooie schelp voor mij gevonden. Even later vond Hies er ook een. De mooiste schelpen lagen net in wat dieper water…en we hadden al bedacht dat we eigenlijk met een snorkel schelpen moesten gaan zoeken…. Die zouden we op de agenda zetten, kunnen we altijd vanuit Davenport nog een keer gaan doen.

4

56

7

Na ruim een uur zijn we naar Davenport gereden, we waren wel heel benieuwd naar onze villa. Eerst even langs de publix voor boodschappen….Lachen, gieren, brullen in de supemarkt natuurlijk.... Ook allemaal even aan de bloeddrukmeter gezeten, maar we zaten allemaal goed. Het paste allemaal nog maar net in de auto!!  Maar goed dat ie zou groot is ha ha ha....

8

9

0

1

Nou daar gingen we….vol spanning. We kwamen aan bij de gate en we hadden het idee of we in Dynastie zaten…., mooie fonteinen langs de zijkanten, de gate ging automatisch open…..wauwwwww…. Ja hoor we reden de inrit op. Onze mooie villa stond daar te glimmen in de zon. We werden welkom geheten door een mooie kraanvogel die voor de deur stond. Snel de code intoetsen om de sleutel te bemachtigen en dan kijken maar….echt geweldig! Binnen no time wordt de hele villa bekeken, en het zwembad is ook geweldig!! Er stond heel lief, een kaartje en een flesje wijn. Dat gaat wel goed komen, bedankt Tom en Anita!

1

1

1

We hebben de koffers en boodschappen uitgepakt. Willem en Bas zijn voor de web-log aan het werk gegaan. Mijn FTP Probramma geeft foutmeldingen op mijn laptop waardoor we niet kunnen uploaden. We hebben het programma op de laptop van Willem gezet en dat gaat wel goed. Nu nog even de schade inhalen! Hies en ik zijn aan het avondeten begonnen. Ja we weten dat je overal kan eten, maar het is zo lekker als je niet meer weg hoeft. Hies heeft spaghetti gemaakt en ik de salade. Heerlijk buiten bij de pool hebben we gegeten. Het was erg lekker.

1

Daarna lekker uitbuiken en natuurlijk moest er ’s avonds onder het genot van een wijntje en corona gebubbeld worden. Om 22:00 was ik er wel klaar mee en ben naar bed gegaan, de rest volgde snel. Morgen lekker uitslapen en relaxen, weltrusten.

1

11