Sunny Miami

Normaal zijn we altijd de eerste dag heel vroeg wakker, maar nu zowaar niet. Ben 1 x om 4:00 uur wakker geworden en daarna pas om 6:30. Bas, Hies en Willem hebben ook goed kunnen slapen. In korte broek en T-shirt zijn we naar het onbijt gegaan, dat we heerlijk buiten hebben opgegeten, tussen de palmbomen…..zal ik verder maar niet te veel op in gaan, het is tenslotte nog  winter in Nederland. Het was om 8:00 uur al 21 graden en de zon had er ook zin in dus wij ook. Eerst maar even een fotootje van ons hotel.

1

2

Na een heerlijk ontbijtje zijn we door Miami gelopen. We wilden om 11 uur met de Ducktour mee om zo Miami te bekijken. Dit was goed te lopen vanaf ons hotel. Eerst zijn we een stuk via Miami Beach gelopen. Wat heerlijk zeg, wit zand en blauwe zee. Het was nog vroeg  en nog niet zo druk, zo konden we even rustig rondlopen en strandhutjes op de foto zetten.

3

4

Bij 14th street zijn we weer van het strand gegaan en verder richting de 16 gelopen waar ongeveer de ducktour moest zitten.  Onderweg kregen we het echte Miami Beach gevoel. Alle mooie artdeco gebouwen en de soms toch wat vreemde beach mensen....heerlijk. En ondanks dat Amerikanen altijd wat aan de vol slanke, nou ja dikke kant zijn.....zijn de meeste hier super slank!!

5

We waren er ruim op tijd (9:30 maar er was nog niemand. Na 10 minuten kwam de Duck eraan rijden….Die man kan in ieder geval zeggen dat hij een auto van de zaak heeft, en wat voor een. Na een kwartiertje moesten we terug komen, dan ging de office open. We zijn even naar Starbucks gelopen voor cappucino en frappachino.

6

Eenmaal weer terug hebben we kaartjes gekocht. We hadden nog een uurtje en we zijn in wat winkeltjes gaan kijken. Gelijk maar even twee zonnenbrillen voor $6,- gescoord, daar moet ik het de vakantie toch wel mee redden!! Om iets voor 11:00 stonden we in de rij om in de duck te stappen, Bas kijkt nog eens op het kaartje en ziet dat we kaartjes hebben voor de tour van 15:00…. Wel%&*(@#@!^^*)…. Helaas voor ons zat de tour van 11:00 vol. Ze gaven wel gelijk toe dat het hun fout was, maar ja daar hadden we niet zo veel aan. We konden omboeken naar de tour van 13:00 en dan kregen we $6,- pp terug. Nou ja dat hebben we maar gedaan. Nu hadden we nog even en zijn we nog een stukje langs het strand gaan lopen. Dat is trouwens geen straf hoor!! Je merkte al wel dat het een stuk drukker was dan vanochtend vroeg. Ook begon het serieus warm te worden…. We zijn maar weer (he wat vervelend nou...)  wat winkeltjes in gegaan waar Hies nog een paar hele leuke slippers heeft gescoord.

7

Om 12:30 uur stonden we weer bij de Ducktour, we waren als eerste dus we stonden vooraan in de rij….konden we de beste plekjes uitzoeken. Om 1 uur vertokken we dan. Het was een feest Duck, met een te grappige tourguide, maar we hebben er wel om gelachen. Bas heeft nog moeten wiggelen op het liedje i’am to sexy…. Altijd leuk natuurlijk….voor ons dan…hi hi hi.

8

9

We gingen de zee op en kwamen langs de vakantiehuisjes van de bekende mensen; zoals Oprah, Al Capone, Steffie Graff, Enrique Iglesias en nog veel meer. Laatste stukje terug, stonden we in de file maar met luide feest muziek zoals who let the dogs out en all the single lady’s is dat best te doen!!

10

11

12

Al met al was ons ochtendprogramma best uitgelopen en wij wilden ook nog naar de Dolphin Mall. Onderweg naar ons hotel hebben we burgers en hotdogs gescoord bij five guys, ik had er nog nooit van gehoord maar deze waren lekker!!!. We hebben even gerelaxed in het hotel en zijn rond 5:00 uur naar de mall gereden.

13

Sowww wat is ie groot!!! Eerste winkel waar we in zijn gegaan is Victoria's Secret. Ondanks dat dit een grote drukke winkel is met zeker 80!!!!! man personeel wordt je gewoon op je wenken bediend. Uiteindelijk ben ik met twee hele gave lingeriesetjes naar buiten gekomen. Alleen de verpakking was het geld al waard. Daarna zijn we naar Tommie gelopen. Hier heeft Willem een aantal shirts en sweaters gescoord. Bas ook vier T-shirts en een witte korte broek. Ik twee T-shirts en Hies eigenlijk niks. We waren er wel klaar mee. Nu merk je dat je last hebt van een jet-leg.We waren moe en wilden eigenlijk naar ons hotel. Het plan was om in Miami langs de boulevard te gaan eten.....maar we konden geen pap meer zeggen. We hebben dus maar bij Johny Rockets wat gegeten.....geen straf  hoor....die milkshakes....jammie!!

14

Bas en Willem kregen nog een energie shock, en zijn nog even Miami door gegaan om foto’s te maken van de mooie verlichte art deco gebouwen.  Hies en ik waren er klaar mee en zijn naar onze kamers gegaan.

15

16

 Ik heb Bas horen binnenkomen, nou ja na drie keer roepen slaap je al…??? Nu niet meer dus!! Hij is gaan douchen en ik heb hem er niet meer onderuit horen komen!!