1

2

68

3

4

4

5

65

6

67

7

66

8

 

Hello…..Holland….

Zo, we gaan er maar op tijd uit zodat we op tijd op de luchthaven zijn om uit te zoeken hoe het met onze vlucht zit. Bas heeft mij gedropt en is de auto gaan inleveren. Binnen no-time was hij er weer.

Eerst maar eens informeren. Er ging inderdaad nog een vlucht eerder naar Cicago maar ook onze vlucht was er gewoon. We konden wel een vlucht eerder mee maar dan moesten we $75,- pp extra betalen.....dat doen we dus niet. We vermaken ons hier ook wel!!

Wel konden we al inchecken...heel bijzonder..... En omdat je naar Amerika gaat, ga je in Canada al door de immigratie van Amerika. In eerste instantie leek dit weer een bijzondere chagrijnige man.....maar toen hij hoorde dat we uit Amsterdam kwamen was hij om en vertelde honderd uit over zijn vakantie, hoe hij was beroofd, maar de tijd van zijn leven had gehad. Vooral het bier vond hij lekker. We call them floppy’s….how do you call them….beugels.

Je had maar een kleine ruimte waar je moest wachten op het vliegtuig, omdat je al door de immigratie was natuurlijk. Eerst nog maar een burgertje dan, om het af te leren. Daarna heeft Bas nog een tijdje staan flipperen en voor je het weet is het zo ver en mag je boarden.

In Cicago moesten we snel overstappen en hadden we geen tijd voor wat lekkers...helaas pindakaas. Lekker op tijd vlogen we naar Amsterdam. De bekende chicken or pasta kwam voorbij. Er werd film gekeken, een poging tot slapen....wat niet wilde lukken....en dan de laatste twee uur ben je echt aan het aftellen.

We hadden mooi weer dus het zag er mooi uit boven hollandse bodem, ook leuk foto’s maken.

Onze wel bekende schipholtaxi kwam ons ophalen en bracht ons weer naar ons eigen huisje. Poesjes waren heel blij dat we weer thuis waren en werden overspoeld met kopjes....doen ze anders nooit.

We hebben weer een super mooie vakantie gehad om op terug te kijken en natuurlijk geweldig veel foto’s.....kleine 4000, voorlopig weer wat te doen.

Onze volgede trip staat gepland in Maart 2012 met Hies en Willem drie weken naar het warme Florida!!

Tot de volgende keer, en bedankt voor het volgen en leuke berichtjes!!