1

2

68

3

4

4

5

65

6

67

7

66

8

 

Bye Bye Rocky Mountains, Hello shoping Mall.....

Cabin: Sandmann Hotel

Aantal Kilometers: 275KM

Tja aan alle het goed komt een eind!! En dat einde kan je dan maar beter goed benutten!! En hoe niet beter dan met shoppen!!

Rond een uurtje of 9:00 verlieten we met pijn in ons hart de cabin van Bruno, wat is het hier schitterend zeg. Ooit komen we terug. Kootenay, het paard van Bruno liep met ons mee naar het hek en zwaaide ons uit.

We reden door Banff en stopte daar nog 1x bij Tim Hortons voor een lekker ontbijtje....oe die zullen we gaan missen, thuis weer gewoon aan een bak haver (muslie)

De rocky Mountains vervaagde langzaam in de achteruitkijkspiegel...... doet altijd een beetje pijn. Maar goed nu reden we de stad Calgary in, is toch altijd weer even wennen in de grote boze stad. Het was wel even zoeken naar de Ironmill Mall, maar met wat vragen kwamen we er toch uiteindelijk wel.

En wat is ie groooooootttt, toppie!! Ook hier konden we niet in de winkels pinnen dus moesten we eerst opzoek naar een grote bank. Met genoeg duiten kon er dan geshopt worden. Paar mooie spijkerbroeken, truien en een leuk jasje....heerlijk o ja en natuurlijk allstars....

Ook hebben we heerlijk kunnen snoepen, patatje hier, crapje daar jammie!! We wilde niet te laat in ons hotel zijn want Bas wilde graag nog naar de film. Dat was er deze vakantie nog niet van gekomen dus moest dat vananond nog gaan gebeuren.

We konden vanuit het hotel met een soort tram naar de bios, idiaal. Het is de green Lantern geworden, geen wereldfilm maar wel leuk. Rond 23:00 waren we in weer in ons hotel. De laatste spullen nog even in de koffer gepropt en dan is het morgen echt gebeurd.

Op internet stond onze vlucht er niet tussen wel een vlucht eerder.... raar, er brak bij mij lichte paniek uit....vrouwen.... Morgen maar op tijd op de luchthaven zijn zodat we anders een ieder geval met de vroege vlucht mee kunnen naar Cicago.......

Nog een laatste keer WELTRUSTEN!!