1

2

68

3

4

4

5

65

6

67

7

66

8

 

Op stap met Bruno……

Cabin: Blaeberry Cabin

Aantal Kilometers: 400KM

Vanochtend hebben we om 9:30 met Bruno afgesproken. Konden we eerst even uitslapen en rustig aan doen. Het weer werkte niet zo mee en het begon een beetje te miezeren. Eerst maar even een ontbijtje maken. Bij het brood roosteren ging het niet helemaal goed want het brandalarm ging af!! Gelukkig was het snel verholpen.
Keurig op tijd stond Bruno voor de deur en zijn we richting Revelstoke gereden. Bruno had veel leuke verhalen in de auto en de tijd ging snel. Glacier is erg mooi maar door de wolken was er niet veel te zien. Er werd gewaarschuwd voor Grizzly’s maar het enige wat we tegen kwamen was weer een eekhoorn oid.

 

1

We reden verder naar Revelstoke, een heel leuk plaatsje waar we eerst maar eens even warme chocomelk hebben gedronken en een cheescake hebben gegeten. En o wat was die cheescake lekker!!!

2

We wilden Mount Revelstoke op maar we kregen in het visitor centrum te horen dat de weg na 12 km was afgesloten vanwege lawine gevaar!! Jammer want de eerste 12 km waren schitterend.

3

We hadden nog wat tijd over en zijn via de revelstoke dam naar …….. lake gereden. Hier hebben we een tijdje in het zonnetje gezeten die er af en toe goed door kwam., met wat lekkers en wat te drinken…..en met de leuke verhalen van Bruno.

4

5

6

We besloten om terug naar de cabin te gaan en ik heb terug gereden. Op de terugweg zijn we nog even gestopt bij de dam voor wat foto’s. Je voelde de grond trillen door de kracht van het water.

7

Op de terugweg naar Golden op de snelweg, wat zien we daar…..Een mountain Goat. Ik kon niet gelijk stoppen, dus tegen de tijd dat Bas er was liep de geit weg. Hij heeft er een redelijke foto van kunnen maken.

8


Terug bij de cabin zouden we even een plaspauze nemen en Bruno zou ons meenemen met zijn jeep wat ruigere weggetjes de vallei van Blaeberry in opzoek naar wilde dieren. Helaas was een van zijn paarden ontsnapt en was zijn andere paard behoorlijk van de leg. Hij wilde liever thuis blijven bij zijn beesten wat begrijpelijk is.
Ik heb lekker nog wat macaroni warm gemaakt en we zijn een beetje gaan lezen en verslagen maken. Daarna op tijd naar bed want morgen willen we er nog een keer vroeg uit.