dag 01

Dag 02

dag 03

dag 04

dag 05

 

 

Laatste dag in Los Angeles

Ja en wat gaat het dan toch weer snel…….
Onze laatste dag vandaag. We zijn van San Diego naar Los Angeles gegaan. We zijn zo snel mogelijk de 1 opgegaan. We reden door leuke havenplaatsjes heen, zag er erg gezellig uit allemaal. Vlak bij Los Angeles kwamen we bij Bolca Chica, een vogel reservaat. Er zaten hiet heel veel soorten vogels. Ze hadden plekken afgezet waar de vogels kunnen broeden. Er is geen andere plek in America waar jaarlijks zoveel verschillende vogels worden waargenomen.

1


2


3


4


5


6


7


8


9


0

Hierna reden we al snel Los Angeles in. We zijn eerst gestopt bij Long Beach. Hier staat de Queen Mary,hier hebben we 2003 onze eerste nacht in Amerika door gebracht. Via het strand konden we hem mooi zien en ook konden we hier een hotdogje scoren. Zitten we daar rustig ons hotdogje te eten met uitzicht op de zee, zie ik in een keer een dolfijn uit de zee springen….. Ik geloofde mijn ogen niet. Hup daar was ie weer. Ik ben er met de camera achteraan gegaan maar de dolfijn was sneller dan ik…..

Ik liep weer terug en Bas spotte nog een groepje dolfijnen, echt super leuk om te zien. Na een tijdje te hebben gekeken zijn we naar de auto gegaan. Nog iets dichter bij de Queen Mary voor wat plaatjes. Hier vlakbij zat ook een hele grote Borders…..daar wilde Bas wel even naar binnen, en met een mooi boek kwamen we naar buiten!!


1 2


3


45 56


6


7


Volgende stop was het Hollywood sign. In 2003 zijn we er een hele middag mee bezig geweest er te komen. Bas had een adres hoe we er moesten komen. Dwars door een woonwijk steeds hoger de berg op. Alleen jammer dat de straat dood liep. Ook waren we niet de enige die hier reden voor de letters dus het draaien werd een beetje krap…. Na een paar keer steken is het dan gelukt. Ik ben een stukje gaan lopen zodat ik een goede foto kon maken.

.
89


Nou eindelijk met het Hollywoodsign op de foto zijn we verder gegaan. Onze laatste stop voor vandaag, een van de grootste outlett malls. Het was even een 45 min rijden maar het was het waard. Hij was echt mega groot. We waren er pas om16:00 uur dus het hele centrum konden we niet bekijken maar de leukste winkels wel. We hebben eerst maar eens een koffer erbij gehaald want we komen niet met twee koffers uit en nu mogen we nog een keer meer meenemen dus moeten we het er even van nemen.

In de outlettmal heb ik nog twee paar schoenen gekocht, twee polo’s twee truien en een kuitbroek. Bas een spijker broek een leuke trui, een zwembroek, geurtjes en ook nog een paar schoenen. Natuurlijk hebben we ook even gebruik gemaakt van de foodcourt en deze was ook mega groot!! Om 19:30 zijn we vertrokken naar ons laatste hotel….. Nu moest de hele auto leeg en opgeruimd worden. De koffers moesten eerst allemaal leeg voordat ze opnieuw ingepakt konden worden. Het viel allemaal wel mee en met anderhalf uur hadden we alles onder controle. Nu maar hopen dat de koffers niet te zwaar zijn. Eigenlijk wilden we koffers in het hotel wegen maar dat kon niet.
Nu maar lekker slapen en morgen weer vroeg op!!

volgende pagina