dag 01

Dag 02

dag 03

dag 04

dag 05

 

 

Van het warme Las Vegas naar het verfrissende San Diego.

We wilden vanochtend al om 7:00 uur in de auto zitten maar dat is niet helemaal gelukt. We lagen nog zo lekker. Uiteindelijk zaten we om 9:00 uur in de auto. We kwamen  het welkomst bord van Las Vegas weer tegen en het was nu niet zo druk als anders, dus toch maar even een foto maken. Er stond een groep jongeren die waren ook foto’ s aan het maken en we vroegen of ze een foto van ons wilde maken. Vervolgens kregen we vier fotocamera’s in onze handen geduwd voor een groepsfoto!!

1

Onderweg moesten we tanken en we hebben gelijk een broodje gehaald. Na Baker, de bekende plaats met de grote thermometer kwamen  langs een afslag waarvan we dachten dat deze door zandduinen zou gaan. Het was een leuk stukje. Het water was nog niet zo lang opgedroogd want de waterplanten stonden er nog volop. Er zaten ook veel leuke vogeltjes en veel vieze insecten en daar hou ik niet van!!! Het liep uiteindelijk dood en dus zijn we omgedraaid en weer de snel weg op gegaan.


2 3


4


5


6


7

Het ging allemaal best snel en om 14:15 stonden we in te checken in ons hotel, het Holiday inn on the bay. Ook hiet moet je zwaar parkeergeld betalen $20,- per dag….hoppa!! We vroegen voor een kamer met ocean view, dit kon koste$40,- per dag extra…..ketjing!! Daar trappen we niet in natuurlijk. Vervolgens hadden we dan ook een balkon met geen uitzicht, ja op de muur!! Maar goed daar maken we toch geen gebruik van.

We zijn gelijk naar Seaport Village gelopen, het weer is heerlijk, een graadje of 22 lekker zonnetje erbij, beter dan in Las Vegas. We hebben nog even getwijfeld om op de boot te stappen, maar zijn toch door gelopen. In Seaport Village hebben we heerlijk zitten eten. Bas een soepje en ik een tacosalad. Daarna zijn we door gelopen naar gaslampquarters. Hier zit ook een erg leuk winkelcentrum bij. Hier heb ik nog een crêpe genomen en Bas heeft iets van de Thai gehaald. Met volle buikjes rolde we door het winkelcentrum de gaslamp op om te kijken waar we morgen avond zouden gaan eten.


8


9


10 11


12


134


14


15


16


13


We waren om 21:30 weer terug in ons hotel en zo alles bij elkaar hebben we best wel weer een eind gelopen. Tijd om weer te gaan slapen, morgen gaan we naar de San Diego Zoo.

 

volgende pagina