dag 01

Dag 02

dag 03

dag 04

dag 05

 

 

Zweten in Las Vegas

Ondanks dat we gisteren laat op bed lagen waren we toch wel weer op tijd wakker. Om 8:30 zijn we eruit gegaan. We hebben een lekker all american breakfast gehad en zijn we gelijk door naar het zwembad gegaan. De temperatuur was nu nog aangenaam en het was nog niet zo druk!! Na dik een uur in en om het zwembad hadden we het gezien… Wij hebben niet zo veel rust in de kont.
We zijn gaan douchen en daarna de strip op gegaan. We hebben de auto bij Treasure Island hotel gezet en zijn een rondje gelopen. Eerst kwamen we bij de Fashion Mall, he wat vervelend weeeeer winkels. Bij de foodcorner hebben we een salade gedeeld en wat gedronken. We zijn over gestoken en naar het Wynn gegaan, wat een mooi hotel ook van binnen. Via het Wyn zijn we bij een ander hotel gekomen daar zijn ze nog mee bezig, maar ook erg mooi. En we kwamen uiteindelijk in het Venice hotel. Nou loop je wel veel binnen maar ook wel wat buiten en het is best warm buiten!! Na een paar passen ben je moe!


1


2 3


4 5


6


7


8


9 10


11 12


13


14

 

Vanaf Venice hotel zijn we weer overgestoken en terug naar de auto. Ik had in een tijdschrift gelezen dat het Silverton hotel een gratis Aquarium had. Wij er naar toe….. Nou het was niet zo groot als we hadden verwacht… maar het zag er wel leuk uit. Vanuit daar zijn we naar een Wallmart gegaan ik had nog niet eens even lekker door een wallmart gestruind! Helaas waren ze met deze van binnen bezig en dus was het wat anders dan normaal.


15


15


We besloten terug naar het hotel te gaan. Konden we even relaxen en dan vanavond weer de strip op. We kwamen langs de outlet mall en Bas wilde daar een soepje hebben. Nou dan neem ik maar een hotdog. We zijn nog even wat winkels langs gelopen en Bas is zomaar geslaagd voor twee paar schoenen!! Inmiddels wat het al bijna 18:30, nu echt terug naar het hotel.


16


17


Na wat relaxen en douchen waren we er om 21:00 dan klaar voor…. Nou ja klaar ik was echt heel moe. We zijn Naar New York New York gelopen en hebben daar een ijsje gegeten. Ik kon mijn ogen zowat niet meer los houden en we zijn maar weer terug gegaan naar ons hotel. Ik ben gelijk als een blok in slaap gevallen!!

volgende pagina