dag 01

Dag 02

dag 03

dag 04

dag 05

 

 

Shop till you drop in Las Vegas

Vanochtend heb ik dan voor het eerst eindelijk een beetje uit kunnen slapen. Het bed lag ook zo lekker!! Om 9:00 waren we echt helemaal wakker. Ik ben me gaan aankleden en Bas is aan de gang gegaan met het een en ander branden van de videocamera. Al onze kaartjes van de videocamera waren vol maar ja de vakantie is nog niet afgelopen….. Ik ben opzoek gagaan naar broodjes. En waar kwam ik terecht bij de choclade fontein… Toevallig!!! Ik heb twee croisants meegenomen en nog iets ander volgens mij een Danisch met kaas….. Het was in ieder geval erg lekker!!
Ja nu moest de grote verhuizing komen. We moesten naar een ander hotel in Las Vegas. We zouden eigenlijk maar twee nachten in Vegas zijn en die had ik in Nederland al geboekt maar we wilden een nacht extra en die heb ik van de week in Escalante geboekt. We moesten maar liefst een mijl verder…. Naar het Luxor hotel, de grote piramide die op de strip staat. Toch met wat pijn deden we de deur van deze hotel kamer voorgoed dicht!!!
Het Luxo is ook een leuk hotel, lang niet zo luxe maar ja je kan niet alles. We hebben ingecheckt, spullen op de kamer gedropt en zijn naar de outlet mall gegaan. Je hebt er twee, en we zijn nu al een paar keer bij de Premium Outletts geweest dus we hebben nu voor de andere gekozen. Ik vond deze een stuk minder mooi en ook vond ik het jammer dat je binnen loopt. Bas vond dit wel fijn en vond deze dus ook mooier. Maar mooi of niet mooi het mocht de shop pret niet drukken!! We begonnen bij Tommie, Hier heeft Bas een blouse en een broek gekocht, en ik een broek en een trui.
Natuurlijk ging de jacht op All*stars verder…. Ok voor Bas waren we opzoek naar schoenen, maar dat wilde niet zo vlotten. Ik heb bij Calvin Klein nog twee spijkerbroeken gescoord. Ook de foodcorner werd getest en heeft goedkeuring gekregen. Na de outlets zijn we bij Borders geweest, opzoek naar mooie boeken. We hebben een aantal ISBN nummers genoteerd en bestellen ze bij Amazon. We mogen nog wel extra bagage meenemen maar we hebben ook al wat boeken gekocht, anders word het wel heel veel. Hierna was Fry’s aan de beurt een grote elektra zaak.
We hadden nog wat tijd over en zijn ook nog even naar de premium outlets geweest. Ook hier hebben we de foodcorner getest. Hier heb ik ook nog bij Tommie gescoord, een leuk jasje met twee shirtjes. Bas heeft bij Calvin Klein nog een korte broek en twee T-shirt gekocht. En ik heb dan ook eindelijk leuke All*stars, crème zonder veters en een paar zilverkleur met glitters. Wat leuke kleuren veters erbij, helemaal leuk. Nu was het dan ook bijna 21:00 uur en alles ging dicht. We hebben behoorlijk gelopen zo langs de winkel en waren helemaal op!! Geen strip voor ons vanavond. Waar we wel zin in hadden was de bios. We naar een i-max bios geweest en hebben daar op een mega scherm naar Iron Man 2 zitten kijken. Dit ging niet vanzelf… We zaten in een mega zaal met een mannetje of 15… ja echt je kan het niet geloven… En de voorstukjes van andere films waren in 3-D en dat vonden we al een beetje raar. Een man keek al achterom en wij moesten lachen… Nee niemand heeft een 3-D bril!! En toen werd de verkeerde film gestart…. Shrek, de 3-D film….. even ga je twijfelen, maar niemand heeft een bril en iedereen had zoiets van we zitten hier toch voor Iron Man 2. De man achter ons is verhaal gaan halen. Oeps foutje ze hadden de verkeerde film gestart, maar daar kwam Iron Man dan aan. Het geluid in deze zaal was geweldig!! Je loopt wel bijna een gehoor beschadiging op… kleinigheidje houd je altijd!!
Om 23:45 was de film afgelopen en zijn we naar ons hotel gegaan. Het was een lang dagje zo, dus de muntjes waren op!! Lettelijk en figuurlijk…. Ha ha ha.
Tot morgen, O ja geen foto’s van vandaag…..Eentje van Bas aan de soep!

volgende pagina