dag 01

Dag 02

dag 03

dag 04

dag 05

 

 

Via route 66 gaan we schietend Las Vegas in

Vanochtend waren we toch weer vroeg wakker. Er was nog niks open voor ontbijt en onze broodjes waren op. We zijn op pad gegaan en vinden onderweg wel iets. Toch valt route 66 een klein beetje tegen in de zin dat er steeds minder van overblijft. Wel had Bas het naar zijn zin op de bijrijderstoel met het fotograferen van roofvogels!! Hij heeft een paar keer een  Red Tailed Hawk gezien. Ook liep er een hele mooie coyote voorbij maar toen we de auto stil zette voor een foto ging hij er als een haas vandoor.

1


2


We kwamen aan in Kingman, Ik kan me herinneren van vijf jaar geleden dat hier veel meer aandacht was voor route 66. Na een beetje rondrijden vonden we een leuke diner voor ons ontbijt. En dan zit je om 10:00 in de ochtend al aan je vlees…. Nou ja Bas dan. Ik had pancakes. Maar ik heb een hapje vlees gehad en dat was toch wel erg lekker. In Nederland zouden we dat nooit  ’s ochtends eten.


3


4

Hierna zijn we weer op pad gegaan richting Las Vegas. Wij zouden op Tropicana avenue stoppen voor een kennismaking met vuurwapens. Je kan hier namelijk net zo makkelijk met een vuurwapen spelen als dat je in Nederland in een achtbaan kan stappen. Bas wilde gelijk maar eens met een Magnum 45 beginnen. Dat is het wapen dat door Clint Eastwood in zijn Dirty Harry films altijd werd gebruikt. Ik was opeens een punk geworden in de auto en volgens mij zou ik heel Lucky worden als ik het goed begreep.

Eenmaal daar aangekomen heb ik na een korte uitleg gekozen voor het lady pakket. 10 schoten met een volautomatisch machinegeweer en 20 schoten met een handvuurwapen. Ik vond het best wel een beetje eng…..tot het moment dat we in het hokje stonden en naast mij iemand met een vuurwapen aan het schieten was. Mijn eerste reactie was dat ik hier weg moest wezen. Paniekerig keek ik om mij heen maar er was geen ontkomen meer aan. Na elk schot van mijn buurvrouw zat ik weer bijna (letterlijk) tegen het plafond. Dat gaat echt zo verschrikkelijk hard in een afgesloten ruimte….en dan hebben we nog oorbescherming op ook. De man gaf mij wat instructies hoe ik moest schieten. Van mijn eerste 10 schoten hebben er maar een paar het doel geraakt. Na wat tips ging het een stuk beter bij de volgende 10 schoten. Eigenlijk was het wel heel gaaf maar toch ook nog wel eng. Deze keer ging het een stuk beter. Hierna kwam het machine geweer aan bod. Deze was een stuk zwaarder en door mijn elleboog op de tafel te leggen kon ik wat beter richten. Dit ging alweer een heel stuk beter. Hierna was Bas aan de beurt. Hij had maar 5 schoten met een klein kanon. De man vroeg of hij al eerder had geschoten…na een nee zei de man dat Bas dan maar gelijk voor de zwaarste moest kiezen. Wij gaan dit maar 1x doen en dan kan je het beter gelijk goed doen. Alle vijf de schoten waren raak waarvan 2 op de 9 en 1 op de 8. Dat was niet slecht voor een beginner. Het is echt leuk om een keer  te doen. De gunstore aan Tropicana Avenue.


5


6


7


8 9


0


10 11


12 13


14


Nu zouden we op zoek gaan naar ons hotel. Vdara!. Dit hotel is het beste te bereiken als je de auto in het Bellagio parkeerd vervolgens kan je via een walkway lopen van het Bellagio hotel naar het Vdara hotel. Dit is een vijfsterrenhotel. Eenmaal binnengekomen zag je een heel strak ontwerp aan de binnenkant, heel modern, retro. Het is meer een hotel voor zakenlieden. Heel chique en heel rustig. Er zit ook geen casino in……Het schreeuwende kinderen percentage is hier dan ook gelijk tot 0 gereduceerd.
De kamers zijn ronduit SUPER!. We hebben gevraagd om een partial view op de fontijnen van het Bellagio en deze hebben we ook gekregen. Elke kamer is voorzien van heel veel luxe. Je kan het je niet voorstellen. Er zit een keukentje in, een kamer, slaapkamer en badkamer. Heel mooi, modern, retro en een vleugje klassiek ingericht, erg mooi! We keken onze ogen uit!! Vanuit onze luie stoel konden we naar de fonteinen kijken. Het hotel in pas eind 2009 geopend dus alles is nog helemaal nieuw. Ook zat er zowaar gratis wifi bij dit hotel.


15


16


17


Na een volledige kamer inspectie zijn we naar het zwembad gegaan . Super mooi ook en rustig, en ook hier is het gehalte schreeuwende kinderen laag!! Gewoon niet!! We hebben hier heerlijk gelegen met een vruchten cocktail (zonder alcohol) dit was echt luxe! Maar wij kunnen niet zo lang aan het zwembad liggen dus naar ruim anderhalf uur hielden we het voor gezien in gingen we weer naar onze kamer.


18


19


20 21


Na een frisse douche en een beetje relaxen zijn we er op uit gegaan. We liepen door het Belagio naar de strip. In het belagio kwamen we langs een winkeltje waar ze een heuse chocolade fontein hadden . Het is maar goed dat er glas voor zat!!! Ook maakten ze hier hele leuke kleine gebakjes/toetjes, Ze zagen er zo mooi en lekker uit dat ik de verleiding niet kon weerstaan en er eentje moest proeven. Ze werden verpakt in een mooi doosje. We hebben een plekje gezocht waar deze even opgepeuzeld kon worden. En o wat was die lekker, een chocolade Mouse met crème de brulee…


22


23


24


25

Na dit lekkers liepen we verder. In het belagio hebben ze altijd hele mooie bloemstukken staan van echte bloemen.  Ook hebben ze een tuin waar ze allemaal mooie dingen van bloemen hebben gemaakt. Als bloemist erg leuk om naar te kijken. We liepen een stukje de strip over en zijn bij Planet Hollywood de 1 mile mall ingegaan. Allemaal leuke winkels, op een mooi manier opgezet. Ook winkels zoals, Dolce en Gabana, Lui Verton, Dior, Prada, Chanel ja hoor ze waren allemaal aanwezig!! Te duur voor ons, gelukkig stond er ook een H&M en Zara, maar ook andere winkels die we in Nederland niet hebben. De zoektocht naar leuk All*stars was hiermee ook weer begonnen. Dit is elk jaar weer aan de gang en ik ben nog nooit met All*stars thuis gekomen elke keer andere schoenen.


26


27


28


Ook ontbrak het hier niet aan de eetgelegenheden. En het zag er allemaal zo leuk uit. Ook de prijzen vielen wel mee. Uiteindelijk hebben we iets uitgekozen en om te eten. Bas had een T-bone en ik had een stukje zalm, even iets lichts want anders kan je me straks Las Vegas uitrollen, kan ook niet de bedoeling zijn. We hadden erg leuke bediening, een Canadese vrouw, die show-girl was geweest. Ook het toetje crème de brulee was erg lekker. Met volle buiken rolden we door de rest van het winkelcentrum. We kwamen een standje tegen waar ze accessoires voor de I-Phone verkochten. Ze hadden hele mooi accu laders voor in de auto. Je kon er je I-Phone op zetten en dan je muziek lijst mee afspelen en natuurlijk kon je zo ook hands-free bellen, en evt. een film kijken, internetten , al lijken me die laatste twee niet zo verstandig als je achter het stuur zit! Ook hadden ze leuke soort van dikke stickers die op je I-phone kon doen voor een leuk design. Je kon ze er ook weer makkelijk afhalen en daarna ook weer her gebruiken. Bas heeft er twee uitgezocht. Een oranje met onze wapen, de leeuw erop, en natuurlijk een met de Amerikaanse vlag.

29

We zijn nog een stuk over de strip gegaan en daarna terug gegaan naar ons hotel. Vanuit ons hotel hebben we nog even de show van de fontein gekeken en daarna was het bedtijd…. Een ieder geval voor mij. Bas is nog bezig geweest met de laptop er moesten nog wat foto's worden gebrand.

30 31


32 33


34 35


36


37 38


39

 

 

volgende pagina