dag 01

Dag 02

dag 03

dag 04

dag 05

 

 

Van Escalante naar Mexican Hat

Vanochtend wilden we een beetje doorslapen we zouden vertrekken als we wakker waren. Voor mij was het al 6:00 en ik kon echt niet blijven liggen. Bas was om 6:30 eruit, gevolg om 7:00 zaten we in de auto. We zouden bij de subway een ontbijtje halen maar ze waren laat en dus zijn we gaan rijden.

We kwamen over Boulder Mountain, Dixie National Forest. We reden elke keer aan de rand van de bui. Dit gaf wel mooie luchten maar ook kou we kwamen uit op 38 Fahrenheit, das even bibberen. Omdat het vroeg was liepen er overal hertjes, altijd leuk. Er zitten ook beren op Boulder Mountain maar die zijn we niet tegen gekomen, jammer!!

1


2


In Torrey konden we dan bij de subways terecht alleen hadden ze geen ontbijt broodjes dus is het een gewoon broodje geworden, nou ja gewoon, erg lekker in ieder geval. Via Capitol Reef NP vervolgde onze weg. Het spetterde iets dus we zijn niet veel uit de auto gekomen voor foto’s.

3


4


Na Capitol Reef kwamen we weer langs Factory Bute erg mooi. We zijn er een stukje ingereden en Bas wilde doorrijden. Maar we hebben geen 4WDR en het was behoorlijk modderig, dit ging nog maar net goed!! Bas probeerde zijn weg er nog door te vinden maar we moesten echt terug. Dik spoor achtergelaten de modder zat om de hele auto en de banden kon je ook niet meer zien.


5


6


7


8


9


Via Hanksville reden we verder naar Mexican Hat. Ik heb het roer weer over genomen want Bas wilde zijn ogen even sluiten. Onderweg reden we weer vlak langs de buien. We reden over Lake Powell ik denk tenminste dat die hier begint. Hij is hier erg modderig. Stond er nog politie midden op de weg en ik moest stoppen, ik reed toch niet te hard!! Maar de weg was even afgesloten want ze waren een reclamespot aan het opnemen. Ik zei nog o maar wij kunnen wel figureren wij hebben ervaring met reclame spotjes in Amerika (zie verslag 2007, Zion NP)


10 11


12


Volgende stop was Natural Bridges NM. Ik moet zeggen het is een leuk park en als je er langs komt kan je er heen, maar ik zou er zeker niet voor omrijden. Er waren een aantal hikes maar onze benen willen niet meer. We kwamen nog bij stop waar je een ruïne kon zien en volgens Bas was het 300 meter. Ik ben gegaan en Bas is bij de auto gebleven nou het was 500 meter!!! En op het moment is eigenlijk elke stap te veel.


14


15 161


17


18 19


20


We zijn daar nog een heel koppel Belgen tegen het lijf gelopen. Ze waren met zijn achten in twee dezelfde auto's, was wel grappig om te zien. We zijn via Moki Dugway naar Mexican Hat gereden.


21


22 23


Toen we bij ons hotel in Mexican Hat kwamen, de San Juan Inn, kwamen we ze weer tegen, ook hun eind stop!
We hebben hier net even gegeten en liggen nu wat te relaxen en ik ben druk aan het tikken gezien ik drie verslagen achterloop!! Voor morgen staat de wekker op tijd voor voetbal!!

volgende pagina