dag 01

Dag 02

dag 03

dag 04

dag 05

 

 

Escalante, Calfcreek Falls en Hell’s Back Bone

Vancohtend was het best bewolkt. We bleven dus nog maar even liggen. Soms moet je ook even een beetje uitslapen. Om 8:00 waren we echt wakker. We hebben  even geinternet en even gelanterfant.
Ik geloof dat we rond 9:30 op pad zijn gegaan. We hebben even een ontbijtje gegeten bij de sub-ways en zijn richting calfs Creek Falls gegaan. We wilden graag naar de lower falls maar dit was ongeveer een 9 km round trip. Op zich goed te doen want het was licht bewolkt en dus niet te warm. Maar je loopt door mul zand bergje op bergje af, niet extreem hoor. De zon kwam er halverwege wel bij en dan word het gelijk zwaarder. Bas was al door gelopen met dat getreuzel van mij........ Ik loop niet zo snel!!

1


2 3


Bas was al bij de waterval en en hij vond hem schitterend…. Gelukkig want hij baalde er al van dat we weer moesten lopen. Ik vond hem ook super. De kleuren die er in zitten mede door het mos enzo is zo gaaf. Helemaal als de zon erop schijnt want ja die was er inmiddels in volle glorie.


4


5 6


7 8


9


0


We hebben er een tijdje gezeten. Het was heerlijk koel door het water en je zat daar heerlijk in de schaduw. Na een uur zijn we terug gegaan. Bas zou vast door lopen en ik sjokte er achteraan. De zon was er, dus daardoor werd het zwaarder. Ik was met een uur terug bij de auto en Bas was er al 10 minuten. Voordeel hij heeft me aan het begin van de trail opgehaald en de auto was lekker koel!
We reden richting Hell’s Back Bone, maar we zagen bij Calfscreek al dat er niet veel goeds aan kwam! En inderdaad het trok dicht en het begon te regenen. Niet hard hoor een beetje miezer. Gelukkig konden we alles vanuit de auto zien. We hebben veel herten gezien. Ik kon ze alleen niet op de foto krijgen want ze waren te schijterig!! En om nou helemaal de telelens erop te zetten en daar hadden we geen zin in. De weg was mooi groen, overal beekjes erg leuk. Het laatste stuk Hell’s back bone heb ik gereden. Ik moest mijn minuutjes ook nog maken voor vandaag.


10


11


We waren rond 17:00 uur weer teug bij de cabin. We hebben eerst maar even lekker fris gedoucht. We hebben lekker een pizza gegeten bij het restaurant wat bij onze cabin zat. Inmiddels kwam het met bakken uit  de lucht!! Om 19:30 moesten we onze ATV voor morgen ophalen. Het weer voorspelde niet veel goeds dus we zaten in twijfel…. Een dag uitstellen en dan een dag langer blijven??? Maar ja we wilde Hole in de rock helemaal uitrijden en dat is 60 mijl verder daar kan het weer wel mooi zijn! Dus toch maar gewoon doen en we zien wel morgen.
We gingen de ATV ophalen maar hij was er nog niet dus hij zou hem komen brengen. Het duurde even maar om 21:15 was hij er dan toch. Alles uitgelegd en de ATV van de wagen afgereden in de gietende regen.

We zijn weer warm en droog onze cabin ingegaan. Bas had weer een filmpje gedownload, green zone, erg goed een aanrader, helaas ben ik wel in slaap gevallen!!

volgende pagina