dag 01

Dag 02

dag 03

dag 04

dag 05

 

 

Moab in zonsopkomst en zonsondergang.

BEEP BEEP BEEP….. om 4:30 ging vanochtend de wekker!! Dat was even best bikkelen om er uit te komen. We wilden graag de zonsopkomst zien bij Mesa Arch in Canyonlands NP. Als de zon op komt schijnt het licht even onder de boog en dit is mooi om te zien….zegt men!

Om 5:15 waren we in het park… oke Bas heeft iets te hard gereden. We dachten dat we wat laat waren maar dat viel mee. We waren niet de enige Fruit cakes er zijn er nog meer. We waren met drie andere. Het scheen een paar dagen geleden heel druk geweest te zijn. Ze hadden een bus losgelaten om dit spektakel te bewonderen.

1


2


3


4


En daar kwam de zon en eerlijk is eerlijk het zag er erg bijzonder uit. Met het opkomst van de zon begon het gelijk warm te worden. Wat ons opviel is dat het overal zo groen is, dat is ons gisteren ook al opgevallen. Het is ook groener dan andere jaren dat vinden de moabers zelf ook. Dit schijnt te komen doordat ze zo veel sneeuw hebben gehad deze winter.

We zijn rond gereden in het park zo hier en daar uitgestapt een en een stukje gelopen. Al gauw werd het echt te warm. Ook waren er veel muggen en nets, die laatste moeten ze echt uitroeien wat kloo… beesten zeg. Natuurlijk sloeg de vermoeidheid toe maar daar hadden we opgerekend. Om 11:00 zijn we naar ons hotel gereden. We hebben eerst een dutje gedaan want we hadden heel wat slaap in te halen!!


5 6


7 8


9


10


11 12


13 14


Om 14:00 uur waren we weer bij de pinken. Tijd voor het zwembad. Het is over de 40 graden dus echt te warm om iets te ondernemen. Maar het zwembad geeft een lekkere verfrissing.  Rond 16:00 zijn we gaan douchen en Moad ingegaan, even weer naar het boekenwinkeltje…. We zijn niet meer te verbeteren… en hebben toch weer een boekje meegenomen. Ook hebben we wat ISBN nummers genoteerd zodat we wat boeken bij Amazon kunnen bestellen. Mijn  oog viel op een dierenzaak aan de overkant… even een cadeautje voor Diego kopen  (onze kat).

We hadden niet echt honger maar gewoon trek. We zijn naar de pizahut gegaan waar we samen 1 pizza hebben gegeten dat is voldoende. Ze hadden daar een speelkast staan met videogames en Bas is los gegaan met Galaca, jeugd sentiment!

Met volle buikjes zijn we de supermarkt ingedoken…. Ja ja  alles om in de airco te blijven. We hadden niet echt veel nodig maar het gewoon leuk om er doorheen te lopen. We hebben de boodschappen weg gebracht en de foto spullen opgehaald. We wilde naar Dead horse state park voor de zonsondergang. We waren ruim op tijd en konden een mooi plekje uitzoeken. We hadden inmiddels muggen spul, we hadden wel minder last van muggen maar de sterke wisten ons nog wel te vinden.


15


16


17


18


19


De zonsondergang was schitterend er waren wat wolken waardoor het echt mooi rood opkleurt. We zijn terug gereden naar Moab. We waren om 21:30 weer bij ons hotel het was nog steeds rond de 35 graden.  We zijn weer helemaal lek geprikt vooral op ons hoofd we zijn nu net twee pukkel porums!! We hebben van alles over ons heen gespoten maar het helpt niet echt. Morgen gaan we richting Escalante nu maar hopen dat ze daar geen muggen hebben maar ik vrees ervoor.

volgende pagina