dag 01

Dag 02

dag 03

dag 04

dag 05

 

 

Over de Tioga Pass naar South Lake Tahoe.

Vanochtend reden we om 8:00 uur over de Tioga Pass en hij zag er open uit. Gewoon maar doorrijden en dan zien we wel hoe ver we komen. Er lag ontzettend veel sneeuw. Wandelen naar sommige meren was hierdoor ook niet mogelijk. Maar wat was het schitterend. De lucht strak blauw.
We kwamen de bocht door en loopt daar ineens een beer op de weg…… In de remmen natuurlijk. Een mooie bruine beer. Hij begon te rennen maar ineens rook hij denk ik dat we eten in de auto hadden. Je zag hem sniffen en hij bleef staan. Even dachten we dat hij naar de auto zou komen. Er kwam nog een auto bij weer leek het erop dat hij zou vluchten maar toch niet….. Bas ging uit de auto maar dat durfde ik niet, dus ik ben door ons open dak gaan filmen. De beer vervolgde zijn tocht naar de scenic view…..


1 2


3


4


56


7


8


9


10


11


12


13 14


15


16

Onze weg vervolgde langs de mooie sneeuw en bevroren meren. Aan het einde van Tioga Pass zijn we richting mono lake gegaan. Het weer was nog steeds schitterend dus we hebben daar het Tufa trail gelopen. Het was vandaag Trail Day dus het was gratis. Niet dat het anders duur is hoor dan betaal je $3,- ik heb nu voor $1,75 een map en info folder gekocht van het gebied.
Je blijft hier schitterende foto’s maken. Bas had de telelens op zijn camera gezet en was druk met zwaluwtjes.  Ook werd hij getrakteerd op een nest met visarenden, er zat maar een jong in maar hij was helemaal in zijn nopjes. Ik ben maar terug naar de auto gelopen en ben daar op een bankje gaan zitten. Ik wilde net mijn flesje water aan het verslag gaan werken maar daar kwam hij al weer aan.

17


18


19


20


21


22


23 24


25


26


27


We zijn nog even iets verder op gestopt bij mono lake voor wat laatste foto’s. Daarna was het mijn beurt weer om te rijden. Zig zag door de bergen. Na ruim een uur rijden moesten we tanken en ja als je dan rijdt moet je ook tanken. Na de auto weer gevoerd te hebben is Bas weer gaan rijden.

We kwamen door Carson, geinig om doorheen te rijden. We zijn gestopt bij Taco Bells en hebben daar even lekker gesnakt. We kwamen een half uurtje later bij South Lake Tahoe. Overal hotels, de hotels die op Nervada state line stonden waren met casino en die op Calafornia state line stonden niet.
We zitten nu in de bervely inn, wel simpel maar voor $65,- kan je er niks van zeggen.  Na onze spullen op de kamer te hebben gebracht zijn we naar een soort van winkelcentrum geweest. Hier hebben we heerlijk een ijsje gegeten, en als je fooi gaf zongen ze een liedje voor je. We hebben ze wel fooi gegeven maar gezegd dat zingen zeker niet nodig was. O en Lisa als je dit leest, ze hadden zelfs Cheesecake ijs!

Nu zitten we in ons hotel verslagen bij te werken en te relaxen, en gaan als we de web-log bijgewerkt hebben lekker slapen. Morgen weer vroeg op!

volgende pagina