dag 01

Dag 02

dag 03

dag 04

dag 05

 

 

Hop On Hop Of in San Francisco


Laat ik even beginnen met vertellen dat we slecht internet hebben of heel duur waardoor we niet echt best ons web-log hebben kunnen bijhouden.
Vannacht hebben we beiden al weer een stuk beter kunnen slapen. Om 6:00 waren we wakker.  Wel met spierpijn van onze 10 km klim van gisteren. Vooral mijn knieholtes doen zeer. Ook Bas heeft spierpijn. Maar we laten ons niet kennen.

Om 8:00 liepen we op Fishermanswarf. Een stuk rustiger dan gisteravond. De zon was er ook al aardig bij, maar er stond wel meer wind dan gisteren. We wilden vandaag met de hop on hop of door San Francisco en de auto laten staan.


1 2

Het is heerlijk zitten in zo’n bus helemaal met dit weer. Onze eerste stop was ChinaTown en vanaf daar zijn we naar de Grace Kathedraal gelopen. Een kerk blijft altijd indrukwekkend. We zijn nog een stuk door ChinaTown gelopen en toen naar de busstop op Union Square. Hier zijn we op de bus getapt die langs Alamo Park ging en naar Golden Gate park. We zijn niet uitgestapt maar hebben heerlijk vanuit de bus genoten.

3 4


5 6


7 8


9 10


11 12


13

We hebben ons bij city Hall eruit laten zetten en hebben van dit mooie gebouw foto’s gemaakt. En vervolgens zijn we weer met de bus terug naar Fishermanswarf gereden. Vanaf hier zijn we met de bus over de brug gegaan. Inmiddels lag de brug helemaal in de mist….niks was ervan te zien. Het weer was duidelijk aan het omslaan. En dan is het best koud in zo’n open bus….je ballen vriezen eraf! Toen we aan de andere kant kwamen zagen we vanaf die kant een stuk brug. Het zag er wel gaaf uit! De bus stopte hier 10 min dus we konden net even een paar foto’s maken.

14


15


16


17

Hierna ging de bus door naar Sausalita. We wilden hier eigenlijk niet uitstappen maar daar scheen de zon nog volop en dus waren we gauw om!! Hier hebben we heerlijk anderhalf uur rond gelopen en een lekker ijsje gegeten.

18


19


Om 18:00 waren we weer terug op Fishermanswarf. De mist begon nog sterker te worden. We zijn naar ons hotel gegaan om lekker te relaxen en zoveel mogelijk voor ons web-log klaar te maken zodat we bij de MD konden uploaden. Nou dat is gelukt de eerste twee dagen staan erop.

Nu lig ik op bed te werken aan deze dag en ga zo lekker slapen.

Morgen ruilen van San Francisco in voor Yosemite NP.

volgende pagina