dag 01

 

 

Om 7:00 uur ging de wekker. De laatste spullen moesten worden ingepakt en dan was het echt tijd om te gaan.  Bas en Willem hebben Hies en mij eerst afgezet bij de luchthaven met alle bagage en ze zijn daarna de auto gaan inleveren.


1


Na ruim een half uur waren ze er weer. We zijn ingecheckt en konden daarna onze bagage afgeven. Onze koffers waren qua gewicht goed, maar die van Hies en Willem waren te zwaar. Ze hadden een lege sporttas mee, dus ze konden makkelijk wat spullen overpakken.

Alles was weer geregeld voor de terugreis. Nu was het eerst tijd voor een ontbijtje. Bij Starbucks heb ik mijn laatste Frapacino genomen, misschien wat apart in de ochtend maar hij smaakte er niet minder om. Dan moet je je weer half ontkleden om door de beveiliging te komen. Er werd een oudere vrouw apart genomen…. Ze kon er wel om lachen, ach zegt ze dit gebeurt altijd, ik heb titanium in mijn knieën.

We liepen richting ons vliegtuig. Bas had nog $3,- in zijn zak en hij heeft die nog even vergokt op Las Vegas int., je weet nooit of je op het laatste moment je reis nog even terug wint!! Maar helaas. We konden nog even internetten op de luchthaven, al was dit niet lang want we gingen bijna gelijk boarden.

Met opstijgen zagen we een stuk van de strip liggen, zijn we er toch nog een beetje over heen gevolgen. In het vliegtuig hebbenwe  confessions of a shopaholic gekeken, erg leuke film. Kort daarna gingen we al weer landen, dat ging dus best snel. Onze volgende vlucht sloot met ruim een uur pauze aan de volgende vlucht. Nog even snel een koppie koffie…..maar er was weer een Starbuck, dan nu ECHT de laatste Frapacino.


2
We liepen terug naar ons vliegtuig en konden meteen instappen. Natuurlijk vlak voordat we het vliegtuig in zouden gaan werd Bas er nog even uitgepikt, tas open en nog even foliëren, hij ziet er ook zo gevaarlijk uit!! In het vliegtuig zagen we dat onze koffers werden geladen, nou ja bijna alle, we zagen alleen onze licht blauwe koffer niet voorbij komen….. Misschien zat deze er al in, maar we vreesde het ergste.

Deze vlucht van bijna 8 uur ging ook best snel. Ik heb nog een film gekeken en ben daarna in slaap gevallen. Nou slaap je niet super maar ik heb toch wel redelijk vast geslapen. Toen ik wakker werd hoefde we nog maar een uurtje…… Bas had helaas niet kunnen slapen en heeft drie films gekeken.

We waren 10 min. later geland, dus dat valt wel mee. Dan nu het spannende moment, is de blauwe koffer er wel of niet….. Helaas hij zat er niet tussen. We hebben bij Servisair aangifte gedaan en ze vertelde ons dat het op deze vlucht heel vaak voor kwam. De overstap is een uur en dat is net te kort. Van de vlucht van gisteren hadden ze nu 25 koffers binnen gekregen. Ik heb er op zich wel goede hoop op dat de koffer terug komt.
Bas zijn vader kwam ons ophalen. Het duurde even dus we hebben buiten heerlijk in het zonnetje gezeten. Rond 12 uur waren we thuis. Bas zijn ouders hadden ons huis weer netjes gemaakt en de tuin gedaan. Ik hoefde dus alleen koffers uit te pakken. Veel was heb ik nog niet want de meeste was zit in de blauwe koffer. Natuurlijk nog even weer de boodschappen gedaan. We stonden bij Appie toen er iemand bij de kassa tegen Bas zei, je moet je verslag nog bijwerken…. We zijn redelijk slaperig omdat we niet overdag willen slapen dus het duurde even voordat het kwartje viel…. Het was Bert van Bert & Hanny van het AA forum….. Bij deze is het verslag bijgewerkt en af!! esther@esthervanderzouw.com.
Graag wil ik nog wel iedereen even bedanken voor de leuk reacties, BEDANKT!! En hopelijk tot volgend jaar!