dag 01

 

 

Vanochtend hebben we om 7:30 lekker buiten broodjes gegeten.  Om 8:00 uur zaten we in de auto naar Las Vegas. Onze laatste bestemming voor deze vakantie en onze laatste dag, want morgen vliegen we weer naar huis. Deze laatste dag zouden we vooral besteden aan shoppen!!! Geen slechte invulling.
In Las Vegas ging de klok weer een uur terug, dus om 10:00 Nevada tijd waren we bij de outlet. Eerst zijn we maar even naar Tommie gegaan, hier hebben ze altijd leuke dingen….. Voor Bas een mooie witte broek een  leuke trui en nog een leuke polo, en voor mij ook nog een leuke polo en een trui. Willem had ook wat polos en Hies had een trui. Ja en daar krijg je honger van. Dus we zijn aangeschoven in de food corner, voor een heerlijke thaise maaltijd……om 11:30.


1 2


Met gevulde buikjes konden we er weer tegen aan. We zijn nog bij heel veel winkels geweest en hebben nog het een en ander gekocht.
Om 16:00 vonden we het welletjes. Hies en Willem wilden nog naar een Borders Bookstore voor wat boeken. Deze zat er dichtbij. Ze hadden niet alles wat ze wilden maar wel wat. Vanaf hier reden we redelijk makkelijk naar ons hotel, het Excabilur. Onderweg was er nog sensatie, drie politie auto’s hadden een vage oude rammelbak ingesloten en daar zat geen fris volk in. Met de handen bij de pistolen liepen ze er naar toe. Maar gauw gas geven voor je het weet vliegen de kogels om je oren.


We hadden hele mooie kamers. Bas en ik wilde nog even gaan zwemmen. Hies en Willem bleven op de kamer relaxen. We moesten even zoeken naar het zwembad, maar uiteindelijk hadden we het gevonden…. Alleen jammer dat het net 15min geleden dicht was gegaan. We hebben bij Starbucks even een Frapacino gehaald. Daarna liepen we langs pool tafels, das lang geleden…. Voor old time sake zijn we een potje gaan poolen….. en o wat waren we slecht!! Vroegen konden we allebei wel aardig poolen, maar dit was dramatisch, maar we hadden er wel lol in. Bas had natuurlijk alle twee de potjes gewonnen.
We zijn lekker gaan douchen en daarna was het tijd om te eten, en waar kan je nu beter eten dan in Vegas!! NIET!! Eerst werd Bas nog ge-sms’t door iemand van tennis, Rob Odinot, ook hij was in Las Vegas en hij was in ons hotel. Ze hebben elkaar even gedag gezegd, dat is altijd leuk. Ook had Rob wel interesse in de koelbox en de stoeltjes, die zouden we vanavond even bij de stratospher tower gaan brengen.


Na het eten zijn we buiten nog een klein blokje om gelopen. Het was heerlijk buiten. Ook hier was het veel te koud voor de tijd van het jaar. Maar wel erg aangenaam. Zonder klotsende oksels kon je nu buiten lopen.


3 4


We waren om 23:30 op de kamer. Bas en ik zijn toen nog even de koelbox en stoeltjes gaan brengen naar Rob. Heerlijk om dan ook even over de strip te rijden. Het blijft altijd een leuke stad Las Vegas. De volgende keer willen we hier ook wel weer twee nachten blijven.
Om 1:00 lagen we dan eindelijk in onze mandjes….. onze laatste nacht in Amerika……….