dag 01

 

 

Na onze angstige nacht waren we rond 7:00 uur wakker. Ik heb eerst maar even gekeken of onze auto niet in beslag was genomen door een beer (of een man met een bijl). Maar nee hoor daar stond hij nog precies zoals we hem gisteren hadden weg gezet.
Ik ben vast spulletjes gaan pakken zodat Bas nog even kon blijven liggen. Hij moet vandaag helemaal naar Moab rijden. Om 8:00 uur zijn we vertrokken. We hebben een stop bij een outlet in Park City, vlak bij Salt Lake City.
Het weer begon droog maar onderweg kwam het soms met bakken uit de lucht. Bas moest onze zuip schuit weer vullen en bij deze pomp hadden ze een hot spot en dus konden we even snel internetten en berichtjes lezen. Heel leuk dat jullie allemaal mee lezen. Helaas loop ik achter met verslagen en kon dus nog niks uploaden.
We hebben een spanningsomvormer voor in de auto dus ik kan elke keer mijn laptop laden en ben in de auto verslagen aan het maken, heb ik ook wat te doen. Soms wel lastig met al dat gehobbel maar wel tijd dodend.
Om 13:30 waren we in park city. Hier hebben we geshopt bij Tommy Hilfiger, Levi, Gap en Calvin Klein. We zijn erg leuk geslaagd. Veel voor weinig. Er was een Subway daar heeft Bas een broodje gehad. Ik had nog niet zoveel honger dus gaan we snel verder,inmiddels is het toch alweer 16:00.
Zo rond 18:30 krijg ik ook honger, we komen langs Taco Bells en stoppen hier voor mij om wat te eten. Heerlijk….. alleen zitten er bruine bonen in en daar gaat mijn maag straks op reageren!! De laatste mijlen worden naar Moab afgelegd en om 20:00 rijden we Moab binnen…..heerlijk. Eerst even gauw wat boodschappen doen en dan checken we in in ons hotel, de Red Stone Inn, hier slapen we elke keer als we in Moab zijn.
Ook hebben we weer contact met de buitenwereld hier, dat hadden we niet in het midden van het bos!! Ik had inmiddels een smsje van mijn tante gehad dat er afgelopen dinsdag een beren aanval was geweest in Yellowstone. Wij hebben daar niks van mee gekregen, de man was in zijn hoofd gebeten. We hebben nog even gezocht op internet maar konden niks vinden.
Helaas hebben we vandaag geen foto’s gemaakt, maar voor morgen beloof ik er weer heel veel!! Nu maar even gauw die korte broek stof vrij maken……