dag 01

 

 

We hadden voor vanochtend geen wekker gezet, toch was ik al vroeg wakker, om 6:30 ben ik eruit gegaan. Bas lag nog lekker te snurken. Ik heb eerst maar even door het raampje gekeken. Ja hoor daar was hij weer, de zon!! Er was wel wat sluierbewolking bij maar het zag er toch redelijk aangenaam uit.


Ik heb het verslag van gisteren zitten tikken en alvast de auto ingepakt. Voor vandaag stond een lange rit op het programma, namelijk naar Red Lodge, dus ik heb Bas lekker laten slapen, aangezien hij chauffeur is.


Om 8:30 kwam hij ook zijn bedje uit. We hadden nog steeds geen foto’s gebrand dus dat zou hij even gaan doen, was het niet dat hij vergeten was een brand programma op de laptop te zetten….. Lang leven het downloaden, hij heeft een goed programma kunnen vinden en al een deel gebrand.


Om 9:30 zaten we in de auto richting Red Lodge. Eerst even ergens een ontbijtje scoren. Ik wilde naar de I Hop maar die konden we niet vinden, TT verwees ons er heen maar daar was geen I Hop. Wel kwamen we langs wat beelden die op de hoek van de straat staan in Rapid City, ik ben snel uitgestapt en heb wat foto’s gemaakt. Ook moest er weer getankt worden. Omdat het gisteren mooi weer was is het raam van de auto mega smerig geworden en ook die moest schoon.


1 2


Aan de overkant zag ik een diner zitten in de jaren 60 stijl. Hier hebben we een heerlijk ontbijtje gehad. We zaten er als enige.....


3 4


5 6


Rond 10:30 zaten we in de auto en TT gaf aan dat we om 17:30 in Red Lodge zouden zijn. Nu hopen dat hij misschien weer in loopt. Het was een lange weg maar er was genoeg te zien. TT liep niet heel veel in. Uiteindelijk reden we rond 17:00 uur Red Lodge in, helaas begon het flink te regenen. Toen we bij ons hotel aan kwamen schrokken we eerst een beetje….. was dit het….Maar toen we binnen kwamen was dat over. Keurig netjes alles, en we konden wassen….woeheoe. We hadden geen schone lange broeken meer en de beschikbare truien slonken ook. En er staat ons in Yellowstone nog heel wat kou te wachten.


7 8


.