dag 01

 

 

Eerst wil ik iedereen even bedanken voor alle mailtjes en berichtjes in ons gastenboek, erg leuk. We knallen nu alles snel op internet en als we thuis zijn zal alles netjes worden gemaakt en de foto’s zullen ook worden bewerkt, natuurlijk worden dan ook de andere foto’s geplaatst!!


Vanochtend werden we om 6:00 uur wakker. Het had de hele nacht geregend en het miezerde nu nog steeds. Het zit ons dit jaar niet mee met het weer, maar dat mag de pret niet drukken.


Om 7:00 hadden we de auto ingepakt en we hebben in ons hotel ontbeten zodat we om 7:30 aan onze rit naar Rapid City konden beginnen. Tom Tom gaf aan dat we er om 15:30 zouden zijn. We waren ook al gewaarschuwd voor een saaie weg!! Laat nou toch alles bijzonder zijn meegevallen. Eerste stukje tot Loveland reden we nog door de Rocky’s en dat was schitterend.  Daarna werd het landschap anders maar zeker niet minder mooi!! Misschien als je dit stuk vaak moet rijden dat het anders wordt, maar wij vonden het wel weer eens wat anders. Onderweg kwamen veel Pronghorn (een soort Antelope)  tegen. Ook Tom Tom was blij want de aankomst tijd werd steeds vroeger. Ondanks dat we ook nog weg werkzaamheden hadden. Uiteindelijk waren we om 13:30 in Rapid City bij onze cabin. Alleen waar onze cabin moest staan stond niks!! Das toch wel even schrikken, maar na een beetje zoeken vonden we het.


1 2


3 4


Echt midden in het bos staan hier een paar cabins. We waren natuurlijk wat aan de vroege kant, vanaf 15:00 kon je pas inchecken. Er hing een briefje aan de deur met een telefoonnummer. Gelukkig had ze al op ons gerekend en hing de sleutel in een soort van kluisje. Met de sleutel gingen we onze cabin binnen……dachten we…… Eerst maar even plassen. Deze cabin was mega groot twee slaapkamers, mega keuken, en badkamer met jacuzzi, daar zag ik mezelf al wel inzitten. Helaas we zaten in het verkeerde huisje…oepsie. Snel wegwezen. Boven het kantoor zat onze verdieping. Ook super leuk, minder groot maar we zijn maar met zijn tweeën dus wel net zo gezellig. Anders moet ik Bas weer overal zoeken.


Het was inmiddels twee uur en we hadden besloten nog even naar Bear County te rijden. Hier heb ik lang over getwijfeld, maar ik ben heel blij dat we zijn gegaan. We hebben nu al heel veel beren gezien!! Ook was het erg leuk om de jonge beertjes te zien spelen, hier hebben we ondanks de kou ruim 45 min bij staan kijken. Daarna nog even leuk de souvenirwinkel in en hier heb ik heel burgerlijk maar zo leuk een houten beer gekocht.


5 6


7 8

 

Nu moeten we alleen nog even wat boodschappen doen. We wilden naar Wall Mart maar die konden we zo snel niet vinden, dus zijn we een andere supermarkt in gedoken. We nemen onze rugzakken met camera’s altijd mee maar we mochten er niet mee de supermarkt in. We moesten ze daar achterlaten. Met veel pijn en moeite deden we dat dan maar. We hebben lekker Corona gehaald en eten voor vanavond. We wilden eigenlijk gaan BBQ’en maar het is gewoon te koud, dus ze gaan gewoon de pan in.


Terug bij onze cabin konden we officieel inchecken. Ze maakte een foutje en schreef het bedrag nog een keer van onze creditcard af, dat was niet de bedoeling…. Het was nu paniek want ze wist niet meer hoe ze het ongedaan moest maken, lekker blijven proberen!! Na een telefoontje met de helpdesk was het voor elkaar.


We hebben de spulletjes opgeruimd en Bas is eten gaan maken. Het smaakte erg goed. Nou is alleen nog de discussie of we vanavond in de hot tub gaan, Bas wil wel maar ik vind het te koud….. We zullen zien!! Uiteindelijk zijn we met een passende oplossing gekomen….we gaan in ieder geval niet de hot tub in :)


9 10

.