dag 01

 

 

Natuurlijk waren we vanochtend vroeg wakker!! We hebben allebei niet heel super geslapen, en om 5:45 waren we echt klaarwakker. We zijn er dus maar uitgegaan. De koffers moesten nog omgepakt worden en de auto ingedeeld. Daarna hebben we even lekker ontbeten, dan is het toch wel lekker dat we gisteren door hebben gezet en toch naar Wall Mart zijn gegaan.


1


Na ons ontbijt wilde we wegrijden richting Nederland, alleen in Navigon was geen beweging  te krijgen. Hij had geen verbinding met de satelliet. We hebben daar een tijdje rondgereden, maar na een uur proberen en rondjes rijden waren we het zat. Toch nog naar Wall Mart om een Tom Tom te kopen. Deze deed het helemaal goed, op naar Nederland!!!


De weg ernaar toe was schitterend, we zijn verschillende keren gestopt. Ook deed het weer nog leuk mee. Er stonden wat regen en onweersbuien op het programma, maar nu nog niet!


2 3


Eenmaal bij het plaatsje Nederland aan gekomen was het weer nog steeds schitterend. Erg leuk om overal Nederland op te zien staan.  We zijn daar het visitorcentre even ingelopen. Natuurlijk vond de vrouw die hielp het erg leuk te horen dat we uit Nederland kwamen. Ze had een kaart van Nederland hangen en we moesten met een pinnetje prikken waar we vandaan kwamen. Apeldoorn stond nog niet op de kaart. Ik heb wat leuke boekjes uitgezocht en terwijl ik dat deed kwamen er andere mensen binnenlopen en aan hun accent konden we opmaken dat het ook Nederlanders waren. Leuk om met Nederlanders in Nederland te praten……not


4 5


6 7


We zijn doorgereden naar Estes park. Hoe meer we daar kwamen hoe donkerder het werd. En helaas toen we Rocky Mountain in wilde kwam het met bakken uit de lucht. We hebben toch besloten om erin te rijden en te kijken. Het begon te onweren, te hagelen en te sneeuwen binnen no-time was het wit. Maar hoe hoger we kwamen hoe droger het werd. We zijn uiteindelijk gestopt bij Tundra  Communities Trailhead. Hier wilde we een stukje lopen, maar door de hoogte waar je zit +/- 3800 meter kreeg ik moeite met ademhalen en werd duizelig. Bas had er ook wel last van maar niet zoals ik. We zijn naar de overkant van de weg gegaan en hebben daar een hele tijd naar Yellow-bellied Marmotjes en Pikas zitten kijken, echt schattige beestjes.


8 9


10 11


We zijn nog verder gereden naar Alpine visitorcentre en toen zijn we naar beneden gereden. Gelukkig ging het ademhalen daar weer beter. Inmiddels was het daar ook weer droog geworden. We zagen nog hele mooie herten langs de weg.


12 13


Zo rond 17:00 uur waren we in ons hotel. Ik heb even gauw een lange broek aangedaan en zijn we nog even het leuke centrum ingegaan, heel toeristisch maar zeker niet minder leuk hierom. Wel jammer dat het weer was gaan regen. Ik heb bij Tacobells gegeten en Bas heeft een broodje bij Subways gehaald.  We hebben al zoveel indrukken opgedaan dat we het idee hebben dat we hier al heel lang zijn. Dus nu lekker slapen en morgen vroeg weer op.