Vanochtend werden de laatste spullen gepakt. De boel werd opgeruimd, en de koffers in de auto geladen. Onze vlucht vertrok pas om 13:45 dus we hadden alle tijd.


Eerst hebben we nog een ontbijtje genomen bij de Sizzler... O die ga ik wel missen. We waren ruim op tijd op het vliegveld. Dat was maar goed ook, want we hadden het gewicht van onze koffers niet goed verdeeld. We hadden exact 46 kilo en dat moet precies over twee koffers verdeeld worden. In Amerika zijn ze niet zo ruim denkend over twee kilo extra bagage. Na spullen te hebben overgepakt is het dan toch gelukt.


Na het inchecken zijn we nog even gaan shoppen...niks meer gekocht want we zaten echt vol!!! Dan toch nog maar een boekje over Alaska. Ik heb mijn laatste slok hoestdrank genomen en toen moest ik afscheid nemen van mijn flesje. Mijn neus spray heb ik maar gewoon in mijn jaszak gedaan, op hoop van zegen.


Gelukkig vertrok het vliegtuig op tijd. We begonnen ons weer beroerd te voelen met uitzondering van Willem. Ik heb de hele vlucht van Orlando naar DC geslapen. De volgende vlucht naar DC ging ook op tijd.


Inmiddels was mijn hoestdrank uitgewerkt!! Bas en ik hebben verschrikkelijk gehoest in het vliegtuig, ik denk dat we wel wat ziektekiemen hebben verspreid...... sorry. Het voordeel hiervan was wel dat we heel lang in het vliegtuig hebben kunnen slapen.


In Nederland was het schitterend weer, koud maar zonnig. Her duurde even voor onze koffers er aan kwamen. Inmiddels was de douane alles voor een uitgebreide inspectie aan het opzetten!!! Nu maar hopen dat onze koffers niet open moeten na al dat geshop!!!


We hadden net mazzel de douanebeambte was iedereen aan het aankijken en hij zou er elk moment 1 kunnen uitpikken... Net voor ons werd een zakenman eruit gepikt... Nu heel hard doorlopen met die koffers. Op het vliegveld namen we afscheid van Hies en Willem. Het was een super vakantie geweest.


Buiten hebben we staan wachten op de vader van Bas die ging ons naar huis brengen!! Tot de volgende reis!!!


Nadat we thuis zijn gekomen werden we weer ziek. We zijn zelfs langs de huisarts geweest, daar komen we echt nooit. Ik heb van mijn huisarts antibiotica gekregen, Bas had pech en moest het uitzieken, hij heeft vier dagen met dikke koorts op bed gelegen. Hies mijn tante heeft thuis ook nog op bed gelegen. We zijn er nu alle drie een beetje bovenop en nu is Ome Willem aan de beurt!!!......of is ie werk moe......