Vannacht hebben we weer heerlijk geslapen. Het hoestdrankje doet goed zijn werk. Bas was ook weer fit. Helaas had Hies het nu te pakken. We zijn naar de Sizzler geweest om te ontbijten maar ze voelde zich niet toppie. 

Voordat we naar Seaworld gingen zijn we op zoek gegaan naar Micheals, een grote hobby zaak die ook heel veel scrap spullen verkoopt. Voor de kenners onder ons ik heb de Cricket en in Nederland kosten de Cardridges 89 eurie en in Amerika met een aanbieding 39 dollar, tel uit je winst. Ook wilde ik graag het software pakket hebben dat is in dollars ook goedkoper.

Micheals hebben we gevonden, ik heb twee Cardridges uitgezocht, helaas hadden ze het software pakket niet op voorraad, een mevrouw die daar rond liep vertelde ons dat deze bij een Wall Mart in de buurt in plaats van 99 dollar 69 dollar kosten.
Daar wilde we het nog wel even op wagen... We kwamen bij de Wall Mart uit waar we gisteren waren geweest die hadden het dus niet.

Hies ging zich steeds beroerder voelen en die wilde graag naar huis haar bed in. Willem zou ons alvast afzetten bij Sea World, dan Hies naar huis brengen en dan zou hij zelf naar Sea World komen.

Onderweg kwamen we nog een Micheals tegen.... Nog even snel proberen.... BINGO!!!

We waren om 11:30 in Sea World we hebben met Willem om 15:30 bij de pinguïns afgesproken. Vandaag was het weer heerlijk weer. Het was niet meer zo benauwd en de zon scheen volop.


canoneos30d_2_resize.jpg  canoneos30d_1_resize.jpg

We hebben een tijdje bij de zeeleeuwen gestaan. Hier hebben we een bakje vis gekocht en dan mag je ze voeren...erg leuk maar sjonge jonge wat maken die beesten een herrie!!!!! We zijn naar de zeeleeuwen show gegaan, het was nu zonnig en dus kon deze gewoon doorgaan . De show liep een beetje in de soep maar dat bracht extra humor....

canoneos30d_resize17.jpg  canoneos30d_resize20.jpg

Ook zijn we bij de dolfijnen geweest mijn favoriete beesten (samen met paarden natuurlijk) Je kan ze daar onderwater bekijken, daar kan je me de hele dag wel neer zetten. We zijn ook even boven langs geweest. De trainers gingen net ballen voor ze in het water gooien. Als de bal aan de kant komt mag je hem pakken en naar een dolfijn gooien. Ik heb wat kinderen aan de kant moeten drukken maar had een mooi plekje vooraan. En ja hoor daar kwam de bal, erg leuk.

canoneos30d_resize29.jpg  canoneos30d_2_resize8.jpg

Bas is naar de dolfijnenshow gegaan en ik ben Willem gaan halen bij de pinguïns. Willem vertelde dat Hies nog steeds op bed lag met koorts. Het is wat hoor al die zieke op de vakantie. We konden als een van de eerste het stadion in van de dolfijnen en we zaten vooraan in de splash zone... Willem koos eieren voor zijn geld en is wat hoger gaan zitten. Ook deze show was geweldig. We hadden mazzel en hebben geen druppel over ons heen gekregen.

canoneos30d_2_resize11.jpg canoneos30d_6_resize.jpg

Ook hebben we show van Shamu bekeken hier hadden we wat minder mazzel en konden we niet zo vooraan zitten. We zatten nog wel in splash-zone... maar ook na deze schitterende show, gen druppel. Wel heeeeeeeeeeeeel veeeel foto's. We hebben daar nog wat rond gelopen en om 19:30 zijn we naar de auto gelopen. Onderweg naar huis hebben we bij de M.D nog wat gegeten.

canoneos30d_4_resize3.jpg canoneos30d_2_resize22.jpg

Thuis aangekomen was Hies wel iets opgeknapt. Gelukkig maar want morgen vliegen we naar huis. De laatste spullen werden gepakt en toen was het bedtijd. De laatse nacht in onze mooie villa.