Vanochtend hebben we weer lekker uitgeslapen. Daarna hebben we heerlijk buiten bij het zwembad ontbeten. Voor vandaag hadden ze slecht weer opgegeven maar vanochtend viel het nog wel mee. We hebben zelfs nog even in de zon gelegen.

_4982_resize.jpg _4987_resize.jpg

Om 11:30 zijn we gaan douchen en toen begon het ook te regenen. Wat doe je op zo'n regenachtige zondag... SHOPPEN. Het meeste is overdekt, dus dat leek een goed plan.

Eerst moesten we even op zoek naar een koffer. Ik zou een sporttas extra mee nemen maar die was ik vergeten... We hadden zoveel gekocht dat we een koffer extra nodig hadden.

We zijn naar de premium outletts gegaan, wij en half Orlando... Toch had je bij de winkels weinig last van de drukte. Het regende en onweerde stevig maar dat kon ons niet deren!!!!

Het is allemaal weer niet voor niets geweest. Bas heeft zijn trainingspak gevonden en een mooie jas. Hies heeft nog een broek gevonden. Willem wat T-shirts en ik nog wat spijkerbroeken en gympies.  We hebben hier ook gelijk gegeten bij Taco Bells alleen Bas heeft Chinees gegeten.

Ook zijn we nog even naar Wal Mart geweest. Ik wilde graag nog wat make-up hebben dat is zo veel goedkoper dan in Nederland, en we moesten nog steeds een hoestdrankje hebben.

Thuis aangekomen kwamen we tot de conclusie dat we helemaal geen foto's hadden gemaakt vandaag!!! Alleen van een vogel die door de straat liep vanmiddag een Sandhill Crane, mooie grote vogel. En nog wat foto's van de villa.

Bas was weer niet helemaal lekker en was knock-out. Ik zat met Hies en Willem nog wat te drinken. Hierna ben ik alvast wat spullen gaan inpakken, volgens mij gaat het met onze nieuwe koffer allemaal net passen...


Morgen gaan we naar SeaWorld en daarna is het tijd om naar Nederland te gaan.