Vanochtend werd ik pas om 9:30 wakker. Ik heb heerlijk geslapen en voel me een stuk beter. Bas heb ik naar een ander bed verplaatst, de bedden zijn vrij smal en als je niet lekker bent is dat niet prettig. Bas was ook wakker. En Hies en Willem zaten al beneden.

We hebben eerst heerlijk ontbeten en konden daarna nog even genieten van de zon. Ze hadden voor vandaag niet heel veel goeds voorspeld en voor morgen ook al niet. Eigenlijk zouden we morgen naar het kennedy space centrum gaan maar die hebben we ivm het weer en de ziekte kiemen geschrapt.

We zijn rond 15:30 naar SeaWorld gegaan want we wilde de avondshow van Shamu Rocks graag zien. We waren redlijk op tijd en wilde de zeeleeuwen show nog gaan bekijken. Helaas toen we op de tribune zaten begon het verschrikkelijk te onweren en regen. De show werd elke keer 10 minuten uit gesteld. Toen het eindelijk droog was begon iedereen te juichen en te klappen, dat had best wel wat, helaas werd de show toch afgeblazen. Het park stond helemaal onder water. Ik was blij dat ik mijn sandalen aan had.

01 02

Eerst hebben we maar even wat poncho's gekocht.... Je weet maar nooit. Het duurde even maar toen het weer begon te regenen konden we zelfs Bas overtuigen van het nut van een poncho. We hebben een tijdje bij de pinguïns gekeken erg leuke beestjes.

03 04

Langzaam zijn we naar het stadion van Shamu gelopen. We hadden mooie plekken. Er werd weer leuk sfeer in het stadion gebracht met goede rockmuziek. Helaas hadden mijn stembanden me weer in de steek gelaten en zat het meezingen er niet in. De show was geweldig.

05 06

Richting huis zijn we gestopt bij Sizzler, waar Willem heeft getrakteerd nog voor zijn verjaardag. Deze was een beetje in de soep gelopen omdat Bas toen ziek was geworden.

We waren om 23:00 uur thuis en Bas zou voor mij nog even een hoestdrank gaan halen bij de Publix, die zit hier zowat om de hoek, maar die was gesloten, die gaan op zaterdag al om 23:00 uur dicht belachelijk!!!!!....ach je raakt hier een beetje verwend. Dan maar zonder proberen te slapen, weltrusten.