Vandaag hebben we eerst maar een beetje uitgeslapen. Ik heb de hele nacht liggen hoesten en ik heb geen keel meer over. Met Bas ging het gelukkig een heel stuk beter. We hebben gisteren wat spray gehaald maar dat helpt geen drol. Alleen snoepjes die verdoven een uurtje... daar word ik blij van.

Om 9:00 uur hebben we de auto ingepakt en zijn we klaar voor vertrek. We hebben besloten om maar niet meer bij de waffle house te ontbijten dat was een klein drama..... Langs de kant van de weg stond een bord voor ontbijt, dit hebben we gevolgd en we kwamen bij een heel leuk restaurantje uit. We hebben heerlijk buiten op de veranda ontbeten. Helaas was mijn eetlust niet zo heel groot!!

01 02

We zouden via de 41 terug rijden naar Orlando. Dit was een super mooie weg al heb ik er niet heel veel van mee gekregen ik lag halfdood achter in de auto.... zo voelde het in ieder geval wel. Langs de weg liep een brede sloot en hier lagen heeeeel veeeel alligators in. We zijn bij Big Cypres reserve gestopt, ook hier lagen veel alligators en zaten heel veel vogels. Echt puf voor een hike had ik niet. Het weer was erg vochtig.... en met koorts word je daar niet heel blij van.

03 04

Vanuit de auto kwamen we langs allemaal leuke plaatsjes. Op een gegeven moment werd ik wakker van een lawaai....hele harde regen, echt heeeeeel hard, ik denk dat ik het nog nooit zo hard heb zien regen. Het was weer tijd voor een pitstop en het werd een wall mart. We werden er voor de deur uitgezet want het regende zo hard... In de Wall mart hebben we gelijk wat boodschappen gedaan en vervolgens zijn we verder naar huis gereden.

05 06

Na een ander half uur waren we thuis. Ik heb gegeten en ben naar bed gegaan, met my new best friends, hoest tabletten, asperines, neusspray en heeeeel veel zakdoekjes!!!!!