Vandaag mag ik (Hies) een stukje schrijven.

Het begon allemaal met de verjaardag van willem. Esther en ik hebben eerst wat slingers opgehangen, vervolgens hebben we buiten ontbeten. We hadden voor willem een blauwe happy birthday hoed gekocht die hij natuurlijk op moest zetten.

1 2

Ik weet niet of willem het helemaal leuk vond maar ja je bent tenslotte wel jarig. Helaas kon Bas niet bij het verjaardagsfeestje zijn want Bas lag ziek op bed. We zijn dan ook zonder Bas naar Epcot geweest.

3 4

Eigenlijk hadden Esther en ik willen hebben dat Willem zijn feesthoed de hele dag op zou houden naar helaas daar tuinde Willem niet in (onder het mom van die hoed zit te strak)

5

In Epcot zijn we begonnen met spaceship earth. Ondanks de drukte was de wachttijd niet al te lang ongeveer 30 minuten. We zijn in nog diverse andere attracties geweest, hebben heel veel gelopen en veel gezien

6 7

Er was een mooie vlindertuin met hele mooie gekleurde vlinders. Helaas begon het te regenen toen we in de  vlindertuin liepen. gelukkig was het maar een kort buitje.

8 9

Als laatste zijn we in Soarin geweest. Esther had bij aankomst al meteen een fastpass gehaald. Saorin was echt de topper. Om 12:00 kon je al geen fastpasses meer voor deze atractie krijgen. De wachtrij was op een gegeven moment 200 minuten!!!!!!!!! Dus snel halen al die fastpasses!
Ik ben niet zo'n grote fan van zweven in de lucht maar dit was de moeite waard.
Moe maar voldaan zijn we vervolgens naar huis gereden.
Vandaag is Esther volgens mij een echte reislijdster geweest. Ze heeft zich helemaal gegeven voor het gezelschap.