Om 6:30 ging de wekker weer. Het word wel steeds zwaarder om op te staan. Voor vandaag stond MGM van Disney op het programma.

Voor de verandering zijn we een keer bij Shonys gaan ontbijten maar dat was niet heel super. De Sizzler is lekkerder en goedkoper. We waren lekker op tijd in MGM om 9:00 uur reden we de parkeerplaats op. Het leek helemaal niet druk.

1  2

MGM is ook een leuk park maar wel het minste van alle vier. Er zijn heel veel shows, en na een paar heb ik het altijd wel gezien. Ik moet wel zeggen we hebben de auto stunt show gezien en die was SUPER!!!!

3  4

In de loop van de middag kwamen er een paar wolkjes binnen drijven en ja hoor een regenbuitje..... Weten we ook weer hoe dat eruit ziet dat zou je haast gaan vergeten. Gelukkig duurde het maar 15 minuten en toen was het weer droog!

Het was inmiddels 17:00 uur en we waren het behoorlijk zat. We zijn naar Down Town Disney gereden om te shoppen. Maar o o o wat was het hier druk. We hebben in de grote disney winkel geshopt. Ik heb een scrapalbum gekocht en een foto lijstje. We wilde gaan eten in het Rain Forrest cafe maar er waren nog 1000 hongerige mensen voor ons.....daar gaan we dus niet op wachten. Ook Planet Hollywood was mega dru,k gaan we ook niet wachten

5 6

Uiteindelijk zijn we onderweg gestopt bij een restaurantje en dat was lekkkkeeeerrrr. Alles heerlijk doordrenkt met knoflook, daar hou ik van.

7

We hebben Hies en Willem in de villa eruit gezet en Bas ik zijn nog even naar de Wall Mart gereden voor een kado voor Willem die is overmorgen jarig. We hebben een digitaal fotolijstje gekocht, met een adapter natuurlijk anders werkt het in Nederland natuurlijk niet.
Toen we thuis kwamen was het bedtijd !!! Weltusten en tot morgen