Vanochted konden we lekker uitslapen, en dan zal je altijd zien ben je vroeg wakker!!! Gelukkig kon ik wel weer in slaap komen. Ik wed wakker omdat ik Bas hard in de keuken hoorde praten. Ik ben naar beneden gegaan en hij had Lisa (ons nichtje) op de webcam.

Het was heerlijk weer dus we hebben lekker buiten ontbeten. Daarna badpakjes aan en aan het zwembad liggen. Ik ben ook nog even het zwembad in gegaan maar dit was errrgggg koud, maar de bikkel die ik ben ik heb er toch nog even in gezwommen.

_2552_resize.jpg _2554_resize.jpg

We hebben een soort hor om de tuin zitten en das best fijn je hoort van alles zoemen, maar het kan niet bij je komen. Das voor mij ideaal want ik hou niet van zoemers..... Na twee uurtjes werd het Bas te veel en werd hij erg onrustig. We zijn maar gaan douchen hierna zouden we op pad gaan.

Om 13:00 uur zaten we in de auto, Bas al om 12:30...... We zijn richting een outlet gereden.... om te shoppen. Eerst nog langs wat camerawinkels want Willem wilde graag nog een lens kopen, een 12-24 mm lens, en een flitser. Daarna naar de prime outlets. Dit is ook erg leuk shoppen en met tassen vol kwamen we er weer weg!!

_2555_resize.jpg _2557_resize.jpg

Hierna hebben we nog heerlijk gegeten Black Angus, heerlijk, wel een halve koe maar wel een lekkere koe. Hierna zijn we nog even de Wall Mart ingeschoten, deze zat bij de Florida Mall maar viel ons wat tegen. Om 23:30 kwamen we met moeie voeten en tassen vol spullen thuis. Gauw naar bed, want morgen weer vroeg op!!

_2558_resize.jpg _2559_resize.jpg